Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Felkészültél a nehezebb időkre! 2021.03.29-04.04

Heti horoszkóp: Felkészültél a nehezebb időkre! 2021.03.29-04.04
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Tudod, hogy nem könnyű idők jönnek, de eldöntötted, hogy te küzdeni fogsz, és ha elesel is, legalább állva fejezed be a harcot. Az elszántságod mindenképpen segít, és talán még győzelemre is vihet.

Szerelem: Ha mindig csak a második helyre helyezed a magánéletedet, annak meg lesz az ára. Ne halogass tovább semmit, mert túl késő lehet.

Karrier: Olyan sokat aggódtál valami miatt, hogy lassan meg is szokod a jelenlétét. Ami már nem ijeszt meg, az ellen a harcot is felveheted.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Ha egyszer valamit a fejedbe veszel, nem lehet megállítani, és most is úgy döntesz, hogy véghez viszed, amit elterveztél. Gondolj arra is, hogy néha, ha mások érdekéről van szó, nem a gyengeség jele engedni a terveidből.

Szerelem: Romantikus hét vár a Bikákra, amikor bármi megtörténhet, és ezt ráadásul a legjobb társaságban élvezhetik. Sok újdonságra számíthatnak most ezen a téren.

Karrier: Nincs olyan, hogy egy Bika ne tudna valamit megvalósítani, legfeljebb olyan, hogy nem akar. Kövesd a szívedet, amikor a munkahelyeden kell döntést hoznod.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Kicsit fáraszt már, hogy valaki mindig rajtad lóg, és eleinte hízelgő lehetett, hogy a te tanácsaidat követi, de most már szeretnéd, ha megállna a maga lábán. Nem akarsz másokért is felelősséget vállalni.

Szerelem: Legyél a héten egy kicsit türelmesebb, mert ha mind a ketten rossz passzban vagytok, akkor elég egy elejtett szó, egy meggondolatlan megjegyzés, és máris kész a nagyobb baj.

Karrier: Nem könnyű elmélyedni a munkában, ha valaki folyton megzavar. Próbáld kizárni azt, amire most nem akarsz figyelni.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Szeretnéd, ha nem mindig neked kellene mindent elintézned, de sajnos a környezeted talán túlságosan is megszokta, hogy rád hagyatkozzanak. Ha ennek véget akarsz vetni, akkor arra most van itt az alkalom.

Szerelem: Ne rejtsd el az érzelmeidet, hiszen akár boldog, akár szomorú vagy, nincs okod a szégyenkezésre. Amíg őszinte vagy, nyugodtan vállald az érzelmeidet.

Karrier: Hiába terveztél el pontosan mindent, valahogy nem akar egyik lépés a másik után következni. Ne add fel az első döccenőknél, lesz ez még könnyebb is.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást