Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Tovább menetelsz a célod felé! 2021. március 22-28.

Heti horoszkóp: Tovább menetelsz a célod felé! 2021. március 22-28.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

Úgy érzed, mindig rajtad csattan az ostor, és azt is kezded unni, hogy te töltöd be a villámhárító szerepét a családban. Lehet, hogy itt az ideje hagyni, hogy maguktól alakuljanak a dolgok.

Szerelem: Vannak dolgok, amiket nem lehet elkerülni, bármennyire is szeretnéd. Mindenkinek könnyebb lesz, ha szembenéztek ezekkel, nem menekültök előle.

Karrier: Fontos feladatot bíznak rád, és tudod, sok múlik azon, hogy hogyan teljesítesz. Adj bele mindent, hogy a legjobb formádat hozhasd.

Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

Rosszul érzed magadat, amiért az utolsó pillanatig halogattál valamit, most pedig mégsem tudod elkerülni, és a kapkodás miatt minden mással is csúszhatsz. Főleg akkor kellemetlen ez, ha ígéreteket is tettél valakinek.

Szerelem: Ne akard ráerőltetni az érzéseidet valakire, aki nem tudja viszonozni őket. Te is boldogabb leszel, ha olyannak adod a szíved, aki értékelni is tudja azt.

Karrier: Nem könnyű most a munkádra koncentrálni, mégis ezt kell tenned, hogy meg tudd előzni a nagyobb gubancokat.

Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

Ha nem is tudsz a héten mindent megtenni, amit elvárnak tőled, ne dobd be a törülközőt, és tegyél legalább annyit, amennyit tudsz, hogy később kevesebb dolgot kelljen bepótolnod.

Szerelem: Sok múlik most azon, hogy te hogyan viselkedsz egy adott helyzetben. Legyél őszinte, még akkor is, ha félsz, hogy ez nem fest túl jó képet rólad.

Karrier: Néhány komolyabb kihívással is szembe kell nézned ezen a héten, amelyektől tarthatsz is egy kicsit, de végül minden feladatot sikerül megoldanod.

Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

Érzed, hogy valaki elhallgat előled valamit, és ez azért bosszant, mert megfoszt téged attól a lehetőségtől, hogy magad alkoss véleményt. Úgy érzed, jogod van tudni, mi történik körülötted.

Szerelem: Aki igazán szerelmes, az néha őrült dolgokra is képes. Ha a külvilág rosszallóan is csóválja a fejét, ne hagyd, hogy kedveteket vegye, amíg ti boldogok vagytok egymással.

Karrier: Ha együtt dolgozol valakivel, ne hagyd, hogy csak maga söpörje be az érdemeket. Ne legyél törtető, de azért maradj határozott.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

 • Avatar
  ILi
  2021.03.23., 15:17

  Köszönöm szépen, szerintem nagyon sok minden utal az én életemre.
  Mind a jó és rossz hír , elégedett vagyok a bien.hu 😊❤️👌

  Válasz

Írj egy hozzászólást