Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Tovább menetelsz a célod felé! 2021. március 22-28.

Heti horoszkóp: Tovább menetelsz a célod felé! 2021. március 22-28.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

Nehezen tudsz egy valamire figyelni, legszívesebben csak pihennél egész héten, és elvonulnál a világ elől. Nem örülsz, ha ezen a héten szerepelned kell, pedig általában szereted, ha körülvesz a figyelem.

Szerelem: Kevés embert engedsz ezen a héten igazán közel magadhoz. Ha valakivel mégis így teszel, akkor az illető tényleg sokat jelenthet a számodra.

Karrier: Gyorsabban oldasz meg feladatokat, mint bárki hinné, és a kollégáidat lenyűgözi a pontosságod, te azonban már érzed magadon a fáradtság jeleit.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

Szereted az ellenőrzésed alatt tartani a dolgokat, azt viszont nem szereted, ha valaki téged tart az ellenőrzése alatt. Úgy érzed, nagyobb szabadságra van szükséged ahhoz, hogy szabadon alkothass.

Szerelem: Ideje pontot tenned egy kérdés végére, ami kimondatlanul is köztetek feszül. Lehet, hogy egy kis vitát vállalnotok kell a béke kedvéért.

Karrier: Ha megkötik a kezedet, és a szabályokat kell követned, nem biztos, hogy olyan megoldást találsz a felmerülő helyzetekre, mint amilyenre szükség van. A kreativitásodat kell most csatába küldened.

Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

Nem tudod, kiben bízhatsz meg, és ki az, aki csak rajtad keresztül akar előre jutni. A héten sokat szoronghatsz akkor is, amikor boldog vagy, mert félsz, hogy valaki elveszi tőled ezeket a boldog pillanatokat.

Szerelem: Igazi érzelmi hullámvasútra ülhetsz ezen a héten, de végül minden jól alakul. Fogalmazz világosan az érzéseiddel kapcsolatban.

Karrier: Óvakodj azoktól, akik csak sok energiát és munkát várnak tőled, az viszont nem derül ki, hogy mindez hogyan fog megtérülni. Ne aprózd el a tehetségedet.

Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

Kicsit zavart lehetsz a héten, összefolynak a napok, megfeledkezel időpontokról, de szerencsére mindez nagyobb gondot nem okoz majd. Próbáld azért egyben tartani a dolgaidat.

Szerelem: Úgy érzed, éppen akkor fogy el a lelkesedésetek, amikor a legnagyobb szükségetek lenne egymés támogatására. Ha már nem hisztek őszintén a dologban, nehéz napok várnak rátok.

Karrier: A héten olyanokkal is együtt kell működnöd, akikkel talán nem szívesen teszed, de a karriered érdekében mégis gyümölcsöző lehet ezt az utat választani.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

 • Avatar
  ILi
  2021.03.23., 15:17

  Köszönöm szépen, szerintem nagyon sok minden utal az én életemre.
  Mind a jó és rossz hír , elégedett vagyok a bien.hu 😊❤️👌

  Válasz

Írj egy hozzászólást