Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Tovább menetelsz a célod felé! 2021. március 22-28.

Heti horoszkóp: Tovább menetelsz a célod felé! 2021. március 22-28.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Bonyolultabbnak látszanak most a dolgok, mint amilyenek, de ez éppen elég lehet ahhoz, hogy megrettenj a próbálkozástól. Ne hátrálj meg, kövesd a céljaidat, és elporladnak az akadályok.

Szerelem: Nem sok időd marad most a romantikára, és úgy is érezheted, hogy mással foglalkoznál szívesebben. Pedig valaki már csakis téged vár.

Karrier: Nagy lépéseket tehetsz egy régi célod felé, de mindennek ára van, amit meg is kell majd fizetned.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Izgatott vagy valami miatt, ami úgy érzed, komoly kihívást jelent, de ügyesen kézben tartod majd a dolgokat, és jó irányba kormányzod a hajódat. Bízz önmagadban, akkor nem lehet bajod.

Szerelem: Az őszinteség mindennél fontosabb most, még az elsőnek talán kínosnak tűnő kérdéseket is meg kell beszélnetek, különben később ezek konfliktusokhoz vezethetnek.

Karrier: Nem az a gond, ha valaki hibázik, hanem az, ha nem akarja elismerni. Ne a hárításon, a megoldáson gondolkodj.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Gyors döntést kell hoznod, és nem biztos, hogy lesz időd mérlegelni mindent, amit más helyzetben mérlegelél. Később rosszul eshet, ha valaki számon kéri rajtad a döntéseidet.

Szerelem: Biztosra akarsz menni egy olyan helyzetben, amikor nem lehet biztosra menni. Most neked is kockáztatnod kell egy keveset.

Karrier: Félreteszel valamit azért, hogy valami fontosabb dologgal foglalkozz, de a problémák nem szűnnek meg csak azért, mert nem figyelsz rájuk, ezt most se feledd el.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Ideje egy kis pihenőt tartani, mert túl sok mindent vállaltál egyszerre magadra, és az állandó nyomás nincs kifejezetten jó hatással rád. Pihenj, relaxálj, és akkor sokkal felelősebb döntéseket hozol majd.

Szerelem: Nem akarsz konfliktust okozni, ezért inkább hallgatsz valamiről, ami esetleg zavar. Idpvel azonban így is kipattan az ügy.

Karrier: Most nem elég jól szerepelned, mások előtt is bizonyítanod kell, és ez esetleg feszélyezhet. A hosszú távú célért azonban ezt is vállalnod kell.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

 • Avatar
  ILi
  2021.03.23., 15:17

  Köszönöm szépen, szerintem nagyon sok minden utal az én életemre.
  Mind a jó és rossz hír , elégedett vagyok a bien.hu 😊❤️👌

  Válasz

Írj egy hozzászólást