Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Izgalmas időszak következik! 2021. március 15-21.

Heti horoszkóp: Izgalmas időszak következik! 2021. március 15-21.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

Éppen idejében végzel egy feladattal ahhoz, hogy a terveidhez alakítsd a továbbiakat. Ne félj megmutatni másoknak is, hogy mire vagy képes, mert sokat nőhetsz a szemükben.

Szerelem: Egy régi csalódás sebe kísérthet, és így nehéz lehet bízni egy új szerelemben. A türelem azonban lebonthatja a falakat.

Karrier: Egyenletes tempóban kell haladnod, ha valóban szeretnéd elérni a sikereket. Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra.

Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

Amikor úgy látod, hogy kezdenek jól alakulni a dolgok, akkor hajlamos lehetsz kicsit hátra dőlni, és megint elcsúszol a feladatokkal. Ezen a héten addig kell menned, míg ténylegesen célba nem érsz.

Szerelem: Izgalmas időszak áll előtted, és alig várod, hogy minden pillanatát megéld. Izgatott vagy, és ezt a környezeted is megérzi rajtad.

Karrier: Nagy izgalmakat élsz át a munkában is, de végül sikerül mindent elintézned. Ezzel a hosszú távú pozíciódat is bebiztosíthatod.

Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

A lelkesedésed az, ami megkülönböztet másoktól, és ami miatt több lehetőség is áll előtted. Ne hagyd, hogy ezt bárki is elvegye tőled, mert akkor a lehetőségeid is elvesznek.

Szerelem: Örömmel tölt el, amikor a közös jövőtökre gondolsz valakivel, mert végre bizonyos vagy az érzelmeidben. Ne felejts el erről vele is beszélgetni.

Karrier: Ezen a héten bizonyítanod kell a rátermettségedet, és cserébe a jövőd is biztosítva lesz. Ne ijedj meg attól, ha a saját lábadon kell megállnod.

Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

Szívesen segítenél valakinek, de ha ő nem segít magán, akkor te sem fogsz tudni. Próbáld inkább arra rávenni, hogy ő is aktív szereplője legyen az eseményeknek.

Szerelem: Bármekkora is a kísértés, nem szabad elfelejtened, hogy ez könnyen vezethet csalódottsághoz is. Abba az irányba menj most, amelyik felé az eszed terel.

Karrier: Te biztos vagy a szerepedben, de szeretnéd, ha mások sem vonnák kétségbe a képességeidet. Ehhez azonban valami olyat kell tenned, amit ők is értékelnek majd.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást