Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Izgalmas időszak következik! 2021. március 15-21.

Heti horoszkóp: Izgalmas időszak következik! 2021. március 15-21.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

Szeretnél többet kapni valamiből, de ezen a héten mintha semmi sem akarna az elképzeléseid szerint alakulni. Gondold át, mi az, amire valóban szükséged van, mert lehet, hogy rossz irányban keresgélsz.

Szerelem: Nem akarod még feltárni az érzéseidet, de eltitkolni is egyre nehezebb őket. Vállald fel azt, amiben már bizonyos vagy.

Karrier: Ijesztőnek tűnhet egy feladat, de ha sikerül teljesítened a kihívást, nagyot lendíthet a karriereden. Merj belevágni a dologba.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

Kerülöd valakinek a társaságát, pedig ez a helyzet már nem sokáig tartható fent. Igyekezz inkább szembenézni a problémákkal, és megtalálni a megoldásokat.

Szerelem: Ne vegyél túlságosan a szívedre mindent, minden kapcsolatban vannak kisebb zökkenők néha. Ezeket is ki fogjátok tudni dolgozni.

Karrier: Nem kell mindig mindent neked megoldanod, már éppen eleget bizonyítottál. Ha valami túlságosan lefáraszt, most hagynod kell elmenni.

Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

Légy óvatos, mert hajlamos vagy rossz szokásokat felvenni, és ezektől aztán nehezen szabadulsz. A héten nagy lehet a kísértés, próbálj ellenállni neki.

Szerelem: Olyan érzések kerítenek hatalmukba, amilyenekkel még nem találkoztál, de örömmel éled meg őket. Fogadd be ezt az új tapasztalatot.

Karrier: Végre sikerül visszavenni a kezedbe a gyeplőt, és nem félsz átvenni az irányítást. Sikerül megtalálnod az egyensúlyt és a ritmust.

Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

Nagy lépésekben haladsz, és ez időnként akár ijesztő is lehet. Azonban, amikor eléred a célt, már tudni fogod, hogy mi az, amit tenned kell.

Szerelem: Egyik napról a másikra fordulnak meg a dolgok, és ez kicsit megrémiszthet. Szerencsére gyorsan megtalálod a ritmust, és a hét végére már tudod, hogyan kezeld a helyzetet.

Karrier: Igyekszel mindent az irányításod alatt tartani, de ez szinte lehetetlen. Ossz meg feladatokat másokkal is.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást