Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Izgalmas időszak következik! 2021. március 15-21.

Heti horoszkóp: Izgalmas időszak következik! 2021. március 15-21.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Keresed a helyedet, próbálod kitalálni, hogy mi is az, amire most igazán szükséged van, és ami valóban boldoggá tenne. Fontos, hogy őszinte legyél magadhoz ezzel kapcsolatban.

Szerelem: Izgalmas vállalkozásokat hozhat ez a hét, és rajtad múlik, hogy melyiket vállalod el. Érdemes most kicsit merésznek lenni.

Karrier: Meg kell tudnod húzni a határokat, különben elsodornak magukkal az események. Azzal foglalkozz, ami igazán számít.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Jó érzés, hogy valakinek ugyanolyan fontos valami, mint a te számodra. A közös érdeklődés összeköthet benneteket, és izgalmas eredményekhez vezet.

Szerelem: Egyetlen kapcsolat sem működhet bizalom nélkül, és ezt nem csak elvárnod kell, hanem adnod is. Ez a nehezebb, de ez is szükséges.

Karrier: Biztató híreket kapsz, és az is jól esik, hogy valaki igazán hisz benned. Ez a te önbizalmadat is megnöveli.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Több támogatásra vágysz valakitől, és azt reméled, hogy egy fontos ügy mellé állíthatsz másokat is. Ehhez azonban neked is hinned kell a dologban.

Szerelem: A nagy szerelmek nagy érzelmekkel járnak, és ezeket meg kell tanulnod kezelni. Próbáld kordában tartani őket, különben másokat is megsebezhetnek.

Karrier: Változásokat hozhat ez a hét, amelyekre már régóta vársz. Igyekezz kihasználni és valóban megélni őket.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Elsősorban magadnak szeretnél megfelelni, de az is fontos a számodra, hogy valaki más hogyan tekint rád. Ha számít, akkor hallgasd meg az ő véleményét.

Szerelem: Szép dolog, hogy figyelsz a másikra, és fontos számodra a kapcsolatotok, de ne feledd, hogy néha magadra is gondolnod kell. Ez a hosszú távú boldogság kulcsa.

Karrier: A jó tanácsokat szívesen fogadod, de az zavar, ha valaki bele akar szólni a dolgaidba. Te is tudod, hogy mit miért teszel.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást