Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Címlap / Heti horoszkóp / Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1. / 4. oldal

Bak

Egy jó ötletre és egy kis támogatásra vársz, de úgy tűnik, te vagy az egyetlen a környezetedben, aki komolyan vesz egy problémát. Lehet, hogy neked kell kezedbe venni az ügyet.

Szerelem: Új élmények érnek, és ezek nagyon sok érzelmi energiával töltenek fel. Érdemes ezekből a legtöbbet kihozni.

Karrier: Ezen a héten különösen fontos lesz odafigyelni a határidőkre, mert ezeken sok minden múlhat. Igyekezz pontos lenni, amennyire csak lehet.

Vízöntő

Ne vesztegess több időt olyasmire, ami nem vezet sikerhez, vagy nem okoz neked örömet. Kövesd azt a vonalat, ami segít megtalálni a valódi céljaidat.

Szerelem: Nem biztos, hogy készen állsz már egy olyan érzelemre, mint ami most rád vár, de ha megtalál, nem menekülhetsz. Mert élvezni a helyzetet.

Karrier: Kérdések merülnek fel benned a céljaiddal kapcsolatban, és ezekre igyekszel válaszokat is találni. Valaki ebben komoly segítséget jelenthet.

Halak

Szeretnél segíteni valakinek, de úgy érzed, ehhez először arra van szükséged, hogy ő képes legyen továbblépni. Ne vegyél magadra olyan terhet, ami nem a tiéd.

Szerelem: Tiszta lappal kezdetek, és mindenkinek jót tesz, hogy nem cipelitek tovább a múlt terheit. Ez segíthet a problémák feltárásában.

Karrier: Nincs most vesztegetni való időd, minden perc értékes. Használd ki őket, mert sokáig nem lesz hasonló alkalom.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást