Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Címlap / Heti horoszkóp / Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1. / 3. oldal

Mérleg

Szeretnél idejében végezni mindennel, de nem tudod, hogy lesz-e ehhez elég energiád. Mikor fáradtnak érzed magad, mindig történik majd valami, ami újabb lendületet ad.

Szerelem: Ne a múltba, hanem a jövőbe nézz, mert ott vár rád a legtöbb boldogság. Ne legyél önmagad sorsának megrontója.

Karrier: Neked kell kezedben tartani a gyeplőt, mert ha elengeded, könnyen elszabadulnak a dolgok. Tudd, hogy merre tartasz, és miért mész ezen az úton.

Skorpió

Végre melléd szegődik a szerencse, ráadásul egy igazán fontos kérdésben. Úgy érzed, ha ezzel a dologgal most meg tudsz birkózni, akkor már tényleg semmi sem fog tudni megállítani.

Szerelem: Ne akadályozd a saját boldogságodat, fordulj abba az irányba, amelyik örömet okoz neked, és ahol valódi szerelmet kapsz. Valaki már alig várja ezt.

Karrier: Ne hagyd, hogy valaki elbizonytalanítson, megvan a megfelelő tudásod ahhoz, hogy felelős döntéseket hozz. Bízz a képességeidben.

Nyilas

Valaki nagyon vágyik a társaságodra, és neked is jól esik a közelsége. Élvezzétek ki egymás társaságát, és töltekezzetek fel a találkozásból.

Szerelem: Lehet, hogy most azzal teszed a legjobbat, ha egyet hátralépsz, és kicsit hagyod pihenni a dolgokat. Így benned is lecsillapodnak az események, mielőtt újabb döntést hozol.

Karrier: Válaszokat vársz, mert úgy érzed, te már mindent megtettél a sikerért. A többi már a csapatodon múlik.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást