Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Címlap / Heti horoszkóp / Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1. / 2. oldal

Rák

Ne tegyél könnyelmű ígéreteket a héten, mert könnyen olyan helyzetben találhatod magadat, amilyenben nem szeretnéd. Gondold át, hogy mi az, amit el tudsz vállalni.

Szerelem: Közösen olyan megoldásokat találtok, amik mindkettőtöket boldoggá tesznek. Jó csapatot alkottok, és ezt ti is tudjátok.

Karrier: Ne ijedj meg önmagad árnyékától, sokkal többre vagy képes, mint hiszed. Azért talál meg egy kihívás, hogy ez bizonyítást nyerjen.

Oroszlán

Ezen a héten szinte végig az idővel küzdesz, és néha úgy érezheted, hogy a dolgok kicsúsznak a kezeid közül. Az azonban, ami igazán fontos, végül egésszé áll majd össze.

Szerelem: Tartsd magad az elhatározásaidhoz, amiket akkor hoztál, amikor józanul gondoltad végig az eseményeket. Ha a boldogságod a tét, ne indulatból dönts.

Karrier: Egy izgalmas problémát ha valaki, akkor te tudsz megoldani. Ezen a héten lehetőséged lesz megcsillogtatni a képességeidet.

Szűz

Végre minden elkezd a tervek szerint alakulni, és ez neked is jelent egy kis pihenőidőt. Használd ezt ki a töltekezésre, és arra, hogy a szeretteiddel is legyél egy kicsit.

Szerelem: Gyorsan döntesz, amikor az érzelmeidről van szó, pedig lehet, hogy most érdemesebb lenne kicsit átgondolni a dolgot. Beszélgess másokkal is, mielőtt kimondod a döntést.

Karrier: Ne engedd kifolyni a kezeid közül a feladatokat, mert akkor mások csapnak le rájuk. Neked kell most bizonyítanod.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást