Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Címlap / Heti horoszkóp / Fordulatos döntések várnak – Heti horoszkóp: 2021. március 1.

Kos

Egyetlen döntésed hatalmas fordulatot hozhat minden téren. Ha te elkezded megbecsülni magadat, akkor mások is úgy fognak rád nézni, ahogyan szeretnéd, hogy nézzenek.

Szerelem: Készen állsz a változásra, megnyitod a szívedet az új utak előtt. Ne félj belevágni abba, amire vágysz.

Karrier: Elbizonytalanodhatsz egy körülménnyel kapcsolatban, de ha valami most nem tetszik, ezen a héten lesz lehetőséged változtatni rajta.

Bika

Megtalálod a megfelelő embereket a terveid megvalósításához, és ez nem csak önbizalmat ad, de kreatív energiával is feltölt. Ne késlekedjetek elkezdeni a megvalósítást.

Szerelem: Boldog vagy valaki mellett, és ezt főleg a biztonságérzetnek köszönheted. Ne feledd, hogy érdemes a másikat is olyan boldoggá tenni, mint amilyenné ő tesz téged.

Karrier: Válaszúthoz érkezel, és te már tudod, hogy képes vagy a nehezebb utat is végigjárni. Ha az vezet a célodhoz, nem ijedsz meg tőle.

Ikrek

Sok előtted a kihívás, de te most minden korábbinál erősebbnek érzed magadat. Nem ijedsz meg a feladattól, és másokat is meglep, milyen könnyedén veszed az akadályokat.

Szerelem: Nem mindig könnyű számodra az érzelmeidről beszélni, de most mégis jól fog esni, ha valaki meghallgat. Kimondva a problémák nem is tűnnek olyan megoldhatatlannak.

Karrier: Nehezedre esik a héten egy feladatra koncentrálni. Lehet, hogy érdemesebb időt szánni annak a megoldására, ami mindig eltereli a figyelmedet.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást