Heti horoszkóp: Úgy érzed, nem tettél meg eleget – 2021.05.31.-06.06.

Heti horoszkóp: Úgy érzed, nem tettél meg eleget – 2021.05.31.-06.06.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Úgy érzed, nem tettél meg eleget – 2021.05.31.-06.06.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Úgy érzed, a világ összes terhe a nyakadba szakadt, és szinte semmire nem jut elég időd. Próbálj kihívásként tekinteni a feladatokra, hiszen ha mindenképpen el kell végezni őket, legalább találj bennük örömet.

Szerelem: Kisebb konfliktusok zavarhatják meg az idillt, de szerencsére ezeken gyorsan túl is lendültök. Mindketten feszültek vagytok, és időben észre veszitek, hogy emiatt reagáltok érzékenyebben.

Karrier: Sok minden múlik azon, hogy ezen a héten hogyan teljesítesz, amikor egy kihívással találod szemben magadat. Próbálj minden helyzetben nyugodt maradni.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Hiába figyelmeztettél valakit többször is, úgy tűnik, még mindig ugyanazokat a hibákat követi el. Innentől kezdve azonban ez már nem a te felelősséged, te minden tőled telhetőt megtettél, ne legyen bűntudatod.

Szerelem: Őszintén vallasz valakinek az érzéseidről, és meglep, milyen könnyen megy a dolog. Ha valóban a szívedből szólsz, akkor nem is olyan nehéz feltárni az érzéseidet.

Karrier: Egy óvatlan pillanatban kisebb galibát okozhatsz, de mindenki tévedhet néha. Ne csinálj túl nagy problémát az ügyből, mert ezzel csak hosszabb időre is megbénítod magadat.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Szeretnéd, ha valaki egy kicsit több figyelmet szentelne rád, és figyelembe venné az érzéseidet. Úgy tűnik azonban, hogy ezen a héten magadra maradsz, és egyedül kell megbirkóznod az érzéseiddel.

Szerelem: Egy kicsit eltávolodhatsz most valakitől, aki egyébként közel áll hozzád, de ez az állapot csak átmeneti, és csak addig tart, amíg megtalálsz néhány választ, amit egyedül kell megkeresned.

Karrier: Szinte észre sem veszed, mikor egyik feladatról a másikra ugrasz, olyan gyorsan pörögnek most az események. Vigyázz, mert a lankadó figyelem könnyen balesetet okozhat!

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Hiába teszel meg mindent a sikerért, amikor nem jön, mégis magadat okolod, és úgy érzed, többet is tehettél volna. Ne feledd, hogy nem tudsz minden körülményt befolyásolni.

Szerelem: Őszintén kell beszélned arról, mit szeretnél, mert a párod nem fogja kitalálni a gondolataidat. Lehet, hogy ez illúzióromboló, de mindkettőtöknek erre van szüksége.

Karrier: Még nem késő, hogy akcióba lendülj, és tegyél valamit egy olyan dologért, ami kiemelten fontos neked. Ha mindent beleadsz, a többi már nem rajtad múlik majd.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást