Van időd rendbe kerülni! Heti horoszkóp 2021. május 3-9.

Van időd rendbe kerülni! Heti horoszkóp 2021. május 3-9.

Címlap / Heti horoszkóp / Van időd rendbe kerülni! Heti horoszkóp 2021. május 3-9.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Már a hét elején látszik, hogy most is sűrű programod lesz, de állsz a kihívások elébe, és bízol benne, hogy mindent ügyesen a kezedben tartasz majd. Ez a lendület pedig át fog segíteni a dolgok nehezén.

Szerelem: Úgy érzed, valaki mindig csak kifogásokat keres, ahelyett, hogy őszintén szembenézne az érzelmeivel. Ha ő így döntött, te sem erőlteted tovább a dolgot.

Karrier: Ezen a héten egy napot sem tölthetsz tétlenül, mindig akad valami fontos tennivaló. Szerencsére ehhez energiád is lesz majd.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Úgy érzed, készen állsz arra, hogy egy másik szintre lépj, és várod is, hogy lehetőséged adódjon egy olyan körbe lépni, amelytől korábban távol tartottad magadat. Lehet azonban, hogy te nyitva állsz, de az alkalomra várnod kell még.

Szerelem: Nem olyan bonyolultak a dolgok, mint első pillantásra tűnnek. Ha mindketten őszintén beszéltek, gyorsan a végére járhattok egy problémának.

Karrier: Még te sem állsz mindig bevetésre készen, és neked is szükséged van egy kis pihenőre. Tartsd tiszteletben a saját határaidat.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Sokáig halogattál valamit, és most az utolsó pillanatban kapkodni kezdesz, nem tudod, mivel is kezdd a teendők sorát. A lényeg, hogy hozzáfogj a dologhoz, ha egyszer túljutsz a holtponton, már minden könnyebb lesz.

Szerelem: Nem lehet az érzelmeket kilóra mérni, és régen rossz, ha egy kapcsolatban azt számolgatjátok, ki mennyit adott. Ha mindkét fél önzetlen, az egyenlő esélyeket teremt.

Karrier: Úgy érzed, olyasmire használtad el az energiáidat, ami kevésbé fontos volt, és most éppen a karriered építésére nem maradt erőd. Lehet, hogy várnod kell egy következő alkalomig.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Gyorsabban alakulnak a dolgok, mint gondoltad volna, és amiről azt hiszed, hogy még várhatsz vele, még van időd helyretenni az érzelmeidet, az gyorsan az ajtódon kopogtathat, és neked készen kell állnod a döntéseddel.

Szerelem: Nincsenek tökéletes emberek és nincsenek tökéletes kapcsolatok sem. Az igazi szerelmeket azonban éppen egymás tökéletlenségének elfogadása teszi széppé.

Karrier: Alig ugrottál meg egy lépcsőt, máris itt egy újabb kihívás, pedig remélted, hogy pihenhetsz egy kicsit. De lehet, hogy jó is, ha kihasználhatod a lendületedet.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást