Heti horoszkóp: Fontos dolgoknak kell a végére járnod – 2021. május 24-30.

Heti horoszkóp: Fontos dolgoknak kell a végére járnod – 2021. május 24-30.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Fontos dolgoknak kell a végére járnod – 2021. május 24-30.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Nem indul túl produktívan a heted, úgy érzed, végre sikerül úrrá lenned az állandó csúszásokon, mégsem tudsz valahogy a dolgok végére járni. Csak egy kis lelkesedésre van szükséged, és akkor a hét közepére összeszeded magad.

Szerelem: Ha úgy érzed, valaki nem érdemli meg a szerelmedet, talán itt az ideje átgondolni, hogy akkor miért vesztegeted rá az érzelmi energiáidat. Merj most magadra is gondolni egy kicsit!

Karrier: Sok mindent vállaltál el, és úgy érzed, egyre fáradtabb vagy. Mégse dobd be a törülközőt, mert ez azt is jelentené, hogy lemondasz a céljaidról.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Járj utána pontosan a dolgoknak, mielőtt egy nagyobb terv megvalósításába kezdenél, nehogy utólag derüljön ki, hogy fölöslegesen öltél energiát valamibe. Ezen a héten a többet ésszel, mint erővel elvet kövesd!

Szerelem: Minél jobban próbálod meggyőzni magadat valamiről, annál inkább érzed azt, hogy másra vágysz. Adj magadnak egy kis szabadságot, próbálj ki új dolgokat, hogy el tudd dönteni, mit is szeretnél.

Karrier: Ahelyett, hogy megint magadra vállalod a munka oroszlánrészét, próbáld inkább kitalálni, kit mivel bízhatsz meg. Hosszú távon ez az egyetlen járható út.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Vannak kötelezettségeid, amik alól nem bújhatsz ki, de ha megtalálod bennük azt, ami számodra is igazán fontos, akkor nem is akarsz majd. Ne a különleges alkalmakat várd, a mindennapokban találj örömöt.

Szerelem: Ne hagyd, hogy a kishitűséged gátat vessen valaminek, ami éppen most kezdett kialakulni, és különleges dolgokat rejt magában. Bízz a sikeredben, és akkor rá is találsz a boldogságra.

Karrier: Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, és ne akarj előre inni a medve bőrére. Keményen dolgoztál, és ennek megvan az eredménye, de hosszú út vár még rád.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Minél jobban szeretnél bízni valakiben, annál több intő jelet találsz. Ha egyszer eldöntötted, hogy melyik utat választod, akkor tarts ki rajta, de ne is feledkezz meg azokról a dolgokról, amik más utakra próbálnak terelni.

Szerelem: Ha erősen hinni akarsz valamiben, akkor meg is találod majd a módját annak, hogy bizonyítsd magadnak az igazadat. Az óvatosságot azonban sosem árt ébren tartani.

Karrier: Vedd észre, amikor valaki azért bíz rád egy feladatot, hogy lehetőséget biztosítson neked, és amikor csak saját maga akar megszabadulni a tehertől. Élj a lehetőségekkel, de húzz meg egy határvonalat.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást