Még előtted a kihívás! Heti horoszkóp 2021. május 10-16.

Még előtted a kihívás! Heti horoszkóp 2021. május 10-16.

Címlap / Heti horoszkóp / Még előtted a kihívás! Heti horoszkóp 2021. május 10-16.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Kicsit tovább nyújtózkodsz ezen a héten, mint ameddig a takaród ér, de szerencsére még időben észbe kapsz. Ha a hét végére visszafogod magadat, akkor még nem lesz késő helyére billenteni az egyensúlyt.

Szerelem: Ne erőltess semmi olyasmit, amiről te sem tudod biztosan, hogy akarod-e. Inkább hagyj időt magatoknak, hogy mindketten kitaláljátok, mi tesz boldoggá benneteket, és megtaláljátok-e azt a másikban.

Karrier: Egy fontos ügyért küzdesz, és csalódott lehetsz, amikor mások nem értik, miért is fontos ez. Ha mindenki értené, akkor fölösleges lenne a munkád – így azonban van miért küzdened.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Lehet, hogy hamarabb mondasz ki valamit, mint ahogyan azt igazán átgondoltad volna, és ebből a héten még kellemetlen helyzet adódhat. Próbálj óvatosan fogalmazni, és ne félj árnyalni a véleményedet.

Szerelem: Egy igazán jó kapcsolatban mindkét fél pozitív hatással van a másikra. Ha a legjobbat hozzátok ki egymásból, az egy jel arra, hogy komolyabb jövője is lehet ennek a kapcsolatnak.

Karrier: Gyorsabban szeretnél végezni valamivel, mint amennyi időt valójában kellene rászánnod, és ez talán az eredményen is meglátszik. Ne hagyd, hogy elégedetlen legyél a saját munkáddal.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Néha ki kell egy kicsit mozdulnod a saját komfortzónádból, és magadnak kell keresned a kihívásokat azért, hogy megtaláld a siker kulcsát. Egy érdekel kihívás, vagy egy megoldandó feladat új távlatokat nyithat meg előtted.

Szerelem: Készen állsz arra, hogy őszintén beszélj az érzéseidről valakinek, de nem akarod megijeszteni az illetőt. Haladj olyan lépésekben, ami mindkettőtök tempójának megfelel.

Karrier: Itt az ideje mozgósítani a kapcsolataidat, mert most minden ismeretség jól jön. Valaki ismeri a választ a kérdéseidre, csak még nem tudja, hogy te is keresed őket.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Valaki sürget, hogy meghozz egy döntést, de te nem akarsz elkapkodni semmit. Használj annyi időt, amennyire csak szükséged van, de ne feledd, hogy ezzel a saját terveid megvalósulását is késlelteted.

Szerelem: Régóta készülsz valamire, és egyre nehezebb tovább várni, de úgy érzed, még mindig nem jött el a te időd. Lehet, hogy érdemes néhány óvatos lépést tenni, és figyelned, hogyan reagál a másik.

Karrier: Gondold most alaposan át a pénzügyi befektetéseidet, mert az időzítésen múlhat minden. Ne kapkodj el semmit, de nem is várj túl sokáig, mert lekésheted a nagy lehetőséget.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást