Heti horoszkóp: Eljött az új kezdetek hete – 2021. június 7-13.

Heti horoszkóp: Eljött az új kezdetek hete – 2021. június 7-13.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Eljött az új kezdetek hete – 2021. június 7-13.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Meglepő fordulatot tartogathat ez a hét, valami, amiről azt gondoltad, már mindent tudsz, egészen új formát ölthet, és kiderül, hogy még koránt sincs kőbe vésve semmi.

Szerelem: Minél izgatottabb vagy egy találkozás miatt, annál nagyobb az esélye annak, hogy valami nem a terveid szerint alakul. Maradj nyugodt, és aggodalmaskodás helyett próbáld élvezni a helyzetet.

Karrier: Nem biztos, hogy azzal segítesz a legtöbbet, ha tarthatatlan tempót diktálsz magadnak. Tarts egy kis szünetet, hogy fel tudj frissülni.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Úgy érzed, itt az ideje tiszta lappal kezdeni, és készen is állsz a változtatásra. Először azonban a környezetedet kell meggyőznöd arról, hogy nekik is érdemes lesz követniük a jó példát.

Szerelem: Egy kis pezsgésre, felfrissülésre vágysz, szeretnéd, ha valamivel feldobhatnád a kapcsolatodat. A héten lehetőséged adódik arra, hogy tegyél valamit ezért az élményért.

Karrier: Szívesen végzed el a rád osztott feladatokat, de annak már nem annyira örülsz, amikor neked kell komoly döntéseket hoznod. A héten pedig ez a feladat is a tiéd lehet.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Ne akarj egyszerre mindent csinálni, mert bármilyen izgatott is vagy, ez csak ahhoz vezet, hogy elaprózod az energiáidat.

Próbálj egyszerre egy feladatra koncentrálni, ez hozza majd meg a sikert.

Szerelem: Nehéz döntéseket kell meghoznod a héten, de segít, ha tudod, hogy ezek a szerelmi életed alakulását segítik elő. Van, ami megéri az áldozatot.

Karrier: Egyelőre óvatos vagy, amikor valakitől egy jól csengő ajánlatot kapsz, és semmibe nem szeretnéd beleélni magadat. A gondolat azonban sokáig piszkálja a fantáziádat.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Ne vedd különösebben a lelkedre az elutasítást, és főleg ne hagyd, hogy ez elvegye a kedvedet attól, hogy a jövőben is nyiss az emberek felé. Az első buktatók után simább út vezet majd.

Szerelem: Közösen kell dolgoznotok egy kijelölt célért, mert csak az egyikőtök nem viheti vállán az összes terhet. Ha egymásra is számítotok, akkor meg tudtok birkózni a feladattal.

Karrier: Úgy érzed, bármilyen keményen dolgozol is, mindig lesz, aki hibát talál a munkádban. Ez így is van, de nem rájuk, hanem a támogatókra kell figyelned és hallgatnod.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást