Heti horoszkóp: Egyedül kell döntened! 2021.06.28.- 07.04

Heti horoszkóp: Egyedül kell döntened! 2021.06.28.- 07.04

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Egyedül kell döntened! 2021.06.28.- 07.04

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Sokáig vártál, de most már tényleg itt a te időd. Ezúttal nem hagyod félresöpörni az akaratodat, és véghezviszed azt, amit már olyan régóta tervezel.

Szerelem: Senkinek nem akarsz csalódást okozni, de tudod, hogy most a legfontosabb, hogy megtedd azt, amivel magadnak tartozol. Kiderül, hogy elég erős-e a kapcsolatok ahhoz, hogy ezt is kibírja.

Karrier: Valami, amit eddig rutinból is véghez vittél, most lassabban halad, és ettől ideges lehetsz. Lehet, hogy meg kell tanulnod valamit. Ne sürgesd a dolgokat.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Várakozó álláspontra helyezkedsz, mert abban bízol, hogy jön egy sugallat, ami segít eldönteni, hogy mit kellene tenned. A végső döntést azonban senki nem fogja meghozni helyetted, ezt jobb, ha már most belátod.

Szerelem: Valaki sokat vár el tőled, és úgy érzed, te talán cserébe nem kapsz ugyanennyi törődést. Meg kell mondanod, mit érzel, és mit szeretnél, hogy esélyt adj a másiknak.

Karrier: Rosszul viseled, ha valaki más tartja a kezében az irányítást, most mégis át kell engedned a gyeplőt. Vegyél egy nagy levegőt, és próbáld kihozni a lehető legjobbat a helyzetből.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Kellemes meglepetések várhatnak a héten, de ha mindig attól félsz, mikor törik meg a varázs, akkor ezt nehéz lesz kiélvezni. Örülj a pillanatnak, koncentrálj arra, ami most történik, így lehet teljes az élmény.

Szerelem: Nem akarod a saját boldogságodat valaki másra alapozni, de azt így is el kell ismerned, hogy egy jó kapcsolat segíthet megőrizni a pozitív hozzáállásodat. Örülj, ha ilyenben lehet részed.

Karrier: Tudod, hogy fontos szerepet töltesz be, de néha jól esne, ha ezt el is ismernék. A héten alkalom nyílik arra, hogy valaki biztosítson a munkád kiválóságáról.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Bármerre is indulsz, mindig lesz valamennyi ellenállás, mindig lesz, aki nem tartja helyesnek a lépéseidet. Ne hagyd, hogy ez elbizonytalanítson, és főleg ne engedd, hogy megbénítson a félelem. Járd a magad útját, és törekedj a jobbra!

Szerelem: Lehet, hogy a kapcsolatotok érdekében most meg kell hoznotok néhány olyan döntést, ami most nagyon nehéz lesz, de hosszú távon erre van szükségetek. Ne féljetek dolgozni a jobbért.

Karrier: Végre jut egy kis szusszanásnyi idő neked, és ez alatt az idő alatt felkészülhetsz valami másra is.Ne vesztegess el egyetlen értékes percet sem.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást