Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27.

Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27. / 3. oldal

Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

Lehet, hogy nem voltál teljesen körültekintő, de úgy érzed, azok hibáztatnak a legjobban, akiknek könnyebb út jutott, és nem kellett olyan akadályokkal megküzdeniük, mint neked. Ne törődj a negatív hangokkal, kövesd az álmaid.

Szerelem: Nem várod, hogy sajnáljanak, egy nehéz helyzetben mégis jól esne egy kis együttérzés. Ne félj figyelmet kérni attól, akinek a legfontosabb vagy.

Karrier: Ami elsőre nem sikerül, az még nem biztos, hogy veszett ügy. Semmit nem vesz el a siker értékéből, ha második nekifutásra éred el.

Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

Szeretnél magad mögött hagyni valamit, amit régóta cipelsz magaddal a múltból, ehhez azonban az kell, hogy tényleg le tudd tenni a terheket. Segíthet, ha van kinek kiönteni a szívedet.

Szerelem: Nem kell mindenhol rémeket látnod, és megijedned mindentől, ami változást jelez. Ha a kapcsolatotok elég erős, ezt is kibírja majd.

Karrier: Néha olyasmit is meg kell tenned, amihez nincs kedved, vagy úgy érzed, nem a te feladatod lenne. Még így is könnyebb azonban, mint arra várni, hogy valaki végre rávegye magát a probléma elhárítására.

Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

Nem csak egy jó ötleted lehet ma, de olyat is találsz, akivel meg tudod osztani, így a dolog gyorsan gyümölcsözővé válhat. Minden egybevág, hogy a dolgok innen a lehető legjobban alakuljanak.

Szerelem: Most van itt az ideje, hogy őszintén beszélj az érzéseidről, és hogy ne félj megvallani valakinek akár a legmélyebb félelmeidet is. Ez sokkal őszintébbé és meghittebbé teheti a kapcsolatotokat.

Karrier: Próbálsz együttműködő lenni, de egyre jobban zavar, ha valaki mindent rajtad kér számon. Lehet, hogy határozottabban kell meghúznod a határokat.

Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

Ha úgy érzed, szükséged van most egy kis szünetre, arra, hogy megállj, és átgondold a dolgokat, akkor ne félj halasztást kérni. Jobb egy kicsit később célba érni, mint a rossz úton elindulni.

Szerelem: Macska-egér játékot játszotok, és te nem tudod, mikor ki is a fogó. Nem biztos, hogy ez baj, egy kis izgalom felpezsdíti a kapcsolatotokat.

Karrier: Lehet, hogy valaki végig egészen másnak mutatta magát, mint amilyen a felszíni lelkesedés alatt azonban nem volt semmi tartalom. Kellemetlen lehet, ha emiatt neked kell többet dolgoznod.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást