Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27.

Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27. / 2. oldal

Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

Egy apró nézeteltérésből parázs vita alakulhat ki, de nem szabad hagynod, hogy ez messzebbre menjen, mint amennyire szükséged. Uralkodj az indulataidon, nehogy valami olyasmit mondj, amit később megbánsz.

Szerelem: Nem akarsz megbántani senkit, de úgy is érezheted, hogy nem vagy a megfelelő társaságban. Lehet, hogy itt az ideje átgondolni, mi tart ott, ahol most vagy.

Karrier: Meg kell próbálnod elengedned bizonyos dolgokat, mert ha túl merev vagy, azzal csak elrontod a saját esélyeidet. Legyél nyitott más megoldásokra is.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

Valami sokkal tovább tart, mint ameddig indokolt lenne, ez pedig elveheti a kedvedet a vele való további foglalkozástól. Pedig a nehezén már túl vagy, innen a könnyebb rész jön.

Szerelem: Amikor végre megkapod azt, amit szerettél volna, úgy érezheted hirtelen, hogy mindez túl sok neked. Döntsd el, hogy mit is szeretnél, mielőtt a következő lépésre szánod el magadat.

Karrier: Gyors döntéseket kell hoznod, és azt is tudod, hogy az eredményekkel gyorsan kell kezdened valamit. Nem késlekedhetsz, mert gyorsan elszáll mások lelkesedése.

Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

Úgy döntesz, hogy nem vársz tovább, nagy dologba vágod a fejszédet, de bátraké a szerencse, és ha az út rögös is lesz, az eredmény mindent megér majd. Próbálj a kellemetlen dolgokra már az elején megoldást találni.

Szerelem: Kicsit több támogatást szeretnél a nehéz időkben, de a partnered megtesz mindent, amit tud. Te pedig igyekszel ezt értékelni, és megállni a saját lábadon.

Karrier: Próbálj a feladataidra összpontosítani, mert ha valami mindig eltereli a figyelmedet, nem jutsz ötről a hatra. Maradj kitartó, és nem lehetetlen elérned a sikert.

Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

Hiába várod, senki nem kínálja neked tálcán a megoldást, és neked magadnak kell a válaszok után eredned. Ha úgy érzed, hogy az most segít, nyugodtan lazíts egy kicsit, de közben tartsd a szemed a célon.

Szerelem: Kisebb viharokat hozhat ez a hét, de szerencsére ezek gyorsan elcsitulnak. Csak rajtatok múlik, hogy egy nagyobb gondot jeleznek előre ezek a viták, vagy megtaláljátok a béke szigetét.

Karrier: Nehéz úgy kitartónak maradni, hogy elvesztetted a kezdeti lelkesedésedet valami iránt. Újra rá kell találnod arra, mi motivált a kezdetektől.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást