Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27.

Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak! 2021. június 21-27.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Eddig bátran álltál ki amellett, amiben hittél, de a sok negatív hang most elbizonytalaníthat. Ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet, te csak kövesd a kitűzött céljaidat!

Szerelem: Ha úgy érzed, egy kapcsolatban nem azt kapod, amit szeretnél, gondolkodj el: tehetsz-e valamit a változásért? Ha igen, akkor cselekedj, ha pedig nem, talán ideje továbblépni.

Karrier: Ezen a héten nem érdemes a sült galambot várni, mert bár jobbnál jobb lehetőségek kecsegtetnek, keményen dolgozni is kell majd értük.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Óvatosan próbálsz a végére járni a dolgoknak, mert tudod, hogy a mással történtek a te életed alakulását is befolyásolhatják. Légy tapintatos, nehogy valaki úgy érezze, a magánéletében vájkálsz.

Szerelem: Tiszteletben kell tartanod azokat a határokat, amelyek tiszteletben tartását te is elvárod. Mindenkinek van magánélete, ez még nem jelenti, hogy a szerelmetek ne működhetne.

Karrier: Bosszant, hogy valaki mindig a könnyebb utat választja, akkor is, ha megkéred, hogy ne tegye. Az idő téged, és a befektetett munkát igazolja majd.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Úgy érezheted, hogy túl sok időt vesztegetsz valami olyasmire, ami valójában nem okoz örömet neked. Az élet túl rövid, ne pazarold az energiáidat olyan dolgokra, amelyek nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

Szerelem: Ha hiába is küzdesz, nem terem neked babár, talán érdemes olyan helyre vinned az érzelmeidet, ahol értékelik őket. Ne mindig csak adj, merj kérni is.

Karrier: Nem várt pénz állhat a házhoz, és bár szinte ajándéknak érzed, a lelked mélyén mégis tudod, sokat dolgoztál már érte.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Ne hagyd, hogy valami elterelje a figyelmedet, koncentrálj a lényegre, mert most minden azon múlik, hogy időben tudod-e elérni a kitűzött célt. Ha hamarabb végzel a kötelességekkel, több idő marad a pihenésre.

Szerelem: Minél jobban ragaszkodsz valamihez, annál jobban félhetsz az elvesztésétől, és ezzel egyre távolabbra lököd magadtól. Próbálj kicsit rugalmasabb lenni.

Karrier: Ha lazábban állsz a dolgokhoz, az eredményeid is jobbak lesznek. A fölösleges görcsölés nem old meg semmit, ezt tartsd az eszedben.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást