Heti horoszkóp: Új szelek fújnak! 2021. június 14-20.

Heti horoszkóp: Új szelek fújnak! 2021. június 14-20.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Új szelek fújnak! 2021. június 14-20.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Néha a te elemeid is lemerülnek, és most szükséged lesz egy kis motivációra ahhoz, hogy folytatni tudd a küzdelmedet. Gondolj a céljaidra, és semmi esetre se add fel!

Szerelem: Nem minden az, aminek most látszik, érdemes egy kicsit a dolgok mélyére is nézned, különben nem fogjátok megtalálni a megoldást.

Karrier: Jó híreket kapsz, de tudod, hogy a lehetőség még nem jelent biztos sikert. Sokat kell dolgoznod, hogy meg is szerezd a jutalmat.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Kicsit módosítanod kell a héten a terveidet, és ennek nem örülsz, különösen, ha valaki más miatt kell így tenned. Legyél egy kicsit megértőbb, hiszen bárkivel előfordulhat hasonló.

Szerelem: Ne irigykedj mások örömére, mert a felszín alatt nem biztos, hogy minden olyan tökéletes. Jobban jársz, ha a saját kapcsolatodra fordítasz figyelmet.

Karrier: Már csak egy lépés választ el attól, hogy bezsebeld a jutalmat a gondos munkáért. Ne halogasd, csapj le a lehetőségre.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Fordulhat a kocka, és olyan helyre kerülhetsz, ahol eddig valaki más volt, ő pedig a te cipődbe kerülhet. Most mindketten értékes tapasztalatokat szerezhettek a másikról.

Szerelem: A héten a kulcsszó a türelem, ha nem vagy hajlandó tenni azért, hogy a dolgok helyrejöjjenek, akkor magától nem fog most semmi sem megoldódni. Ne egyik pillanatról a másikra várd a megoldást.

Karrier: Jót tenne neked egy kis szünet, a pihenésre mindenkinek szüksége van. A hét második felében talán lehetőséged is lesz erre.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Egyre kényelmetlenebbül érzed magadat egy helyzetben, és ez végül ahhoz vezethet, hogy elhatározod: változtatsz. Ha megérett benned az elhatározás, már semmi sem állhat az utadba.

Szerelem: Senki nem szereti, ha feltételeket szabnak neki, de a nyílt beszéd elengedhetetlen ahhoz, hogy ezt a kapcsolatot sikerre vigyétek. Ne kerülgessétek a forró kását.

Karrier: A magad útját járod, és nem biztos, hogy minden lépésedről be is akarsz számolni valakinek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne a többiekért is dolgoznál.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást