Heti horoszkóp: Új lehetőséged lesz! 2021. július 5-11.

Heti horoszkóp: Új lehetőséged lesz! 2021. július 5-11.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Új lehetőséged lesz! 2021. július 5-11.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Izgatott vagy, mert olyan híreket vársz, amin sok minden múlik most. Egyelőre nem akarsz lépni addig, amíg nem tudsz biztosat, de egyre jobban zavar, hogy pazarolod a napokat.

Szerelem: Minden türelemre int most, amit nem biztos, hogy túl jól viselsz. Próbáld kihasználni a helyzetet, és figyelj a belső hangokra.

Karrier: Nem biztos, hogy azt kapod, amiről úgy gondolod, megérdemelnéd, de most el kell fogadnod ezt a helyzetet. Az idő majd a te javadra dönt.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Válaszúthoz érkezel, és úgy érzed, bármerre indulsz is, mindenképpen le kell mondanod valamiről. A döntés szabadsága azonban a tiéd, élj a lehetőséggel.

Szerelem: Őszintén vallod meg az érzéseidet, pedig nem egyszerű számodra erről beszélni. Most mégis fontos, hogy ne rejtegesd tovább, ami a szívedet nyomja.

Karrier: Olyan célokat tűztél ki magad elé, amit kevesen tartanak megvalósíthatónak. Ha valaki, akkor azonban te vagy az egyetlen, aki mégis elérheti őket.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Amikor megkapod, amire vágytál, rájöhetsz, hogy korántsem olyan, mint amilyennek elképzelted, és lehet, hogy most már szívesen visszafordulnál. Ne feledd, hogy semmi sem kötelező, és bármikor, bármire nemet mondhatsz.

Szerelem: Izgatott vagy egy találkozás miatt, amire régóta vársz. Ne hagyd, hogy elragadjanak az érzelmeid, hozz higgadt döntéseket.

Karrier: A legbölcsebb, amit most tehetsz, ha kivársz. Ne hozz hirtelen pénzügyi döntéseket, és hallgasd meg a nálad tapasztaltabbak véleményét is.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Egy nehéz helyzetben is kitartasz, és ez végül komoly sikerhez vezet, amit talán még te magad sem reméltél. Lehet, hogy egy ideig szoknod kell az új helyzetet, mielőtt el mered majd hinni.

Szerelem: Megijeszthet egy új gondolat, a változás ténye, de ha nem rettensz meg az első jelektől, lehet, hogy valami olyasmi kerekedik ki a dologból, ami neked is kedvedre való lesz.

Karrier: Lassan felveszed a ritmust, belejössz valamibe, amiről azt gondoltad, sosem megy majd ilyen simán. Most mégis kiderülhet, hogy a te kezedre áll a dolog.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást