Rád férne a lazítás! Mit tartogat a hét: horoszkóp 2021 július 26 – augusztus 01

Rád férne a lazítás! Mit tartogat a hét: horoszkóp 2021 július 26 – augusztus 01

Címlap / Heti horoszkóp / Rád férne a lazítás! Mit tartogat a hét: horoszkóp 2021 július 26 – augusztus 01

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Legszívesebben félre tennél mindent, és lazítanál egy kicsit, de attól félsz, hogy körmödre ég a munka, és elmaradsz a teendőiddel. Tarts ki még ezen a héten, utána jön az enyhülés!

Szerelem: Egyelőre nem szeretnéd minden kártyádat kijátszani, és van olyan dolog is, amit nem feltétlenül osztanál meg másokkal. Ne feledd azonban, hogy van, aki megérdemli az őszinteségedet.

Karrier: Lehet, hogy most valami olyasmit is el kell vállalnod, amit nem nagyon szeretnél, de ha megfizetik a dolgot, hajlandó vagy áldozatot hozni. Gondold át, hogy megéri-e a dolog.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Eddig is sok dolgod volt, most azonban újabb felelősséget vállaltál, és ez még több terhet ró a nyakadba. Bízol abban, hogy ezzel a feladattal is idejében elboldogulsz majd.

Szerelem: Kicsit olyan, mintha megállt volna az idő, és miközben mindenki aggódik valami miatt, a ti kapcsolatotok a béke szigete lehet. Próbáljátok megőrizni ezt az állapotot.

Karrier: Jól esik, ha valaki elismeri a munkádat, bár enélkül is hajlandó vagy keményen dolgozni. Téged a saját becsületed hajt, de a legtöbb helyen értékelik ezt.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Alaposan be kell osztanod az energiádat, mert ha most mindennek egyedül akarsz a végére járni, akkor ez egy nagyon fárasztó hét lehet.

Igyekezz előre kidolgozott tervet követni.

Szerelem: Jól esne, ha a párodtól azt a támogatást kapnád, amire most szükséged van, de nem biztos, hogy ő érzi, mi kellene neked. A kommunikáció ezen a helyzeten is segíthet.

Karrier: Jól alakulnak a dolgok, de félsz, hogy nem fogsz tudni mindent kézben tartani, és esetleg többet veszítesz, mint azt remélted. Ismert fel a saját határaidat, és akkor nem lehet baj.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Megérted, hogy ha valamiről le kell mondanod, de nem szeretnéd azt, hogy ezek a dolgok csak a fejed fölött történjenek. Úgy érzed, jogos elvárás, hogy valaki veled is megossza, mi történik pontosan.

Szerelem: Aki igazán közel áll hozzád, azt tűzön-vízen keresztül megvéded. A héten mások is megtapasztalhatják, hogy mennyi erő szunnyad benned, ami képes kitörni, ha a szeretteidről van szó.

Karrier: Nem minden a pénz, de azért jó, ha van. A héten esetleg olyan döntéseket is kell hoznod, amikor ez lebeg a szemed előtt.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást