Mit tartogat a hét: Horoszkóp 2021 július 12-18

Mit tartogat a hét: Horoszkóp 2021 július 12-18

Címlap / Heti horoszkóp / Mit tartogat a hét: Horoszkóp 2021 július 12-18

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Szívesen töltöd az idődet valakivel, de egy idő után azt érzed, mintha túl sok lenne belőle. Érthető, ha egy kis magányra vágysz most, ezzel nincsen semmi baj.

Szerelem: Fontos, hogy ne rejtsd el az érzéseidet, és ne várd azt, hogy a másik megfejtse, mit akarsz. Merjetek kommunikálni egymással.

Karrier: Nehéz feladatok várnak ezen a héten, de ha megbirkózol velük, gyümölcsöt hoznak. Ezért érdemes kitartani.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Olyan, mintha fejben mindig valahol máshol járnál, de nem biztos, hogy ezzel a legjobbat teszed magadnak. Álmodozni szabad, de vigyázz, mert így elszalaszthatod a jelen pillanatait.

Szerelem: Ha találsz valakit, akivel egyezik az érdeklődésetek, az jót jelent. De ne feledd, hogy néha az ellentétek vonzzák egymást a legjobban.

Karrier: Ne hagyd, hogy eltereljék a gondolataidat, ha valami fáj is, temetkezz inkább a munkába, ez minden szempontból hasznosabb megoldás lesz.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Ne utasíts el rögtön valamit, ami elsőre nem tetszik, de még sikert hozhat a számodra.

Legyél kicsit rugalmasabb a cél érdekében.

Szerelem: Képtelen vagy eldönteni, hogy mit szeretnél, de így valaki más érzéseivel is játszol. Legyél erre tekintettel.

Karrier: Igyekezd úgy forgatni a lapjaidat, hogy mindig maradjon egy kis tartalékod. Sosem tudhatod, hogy milyen meglepetés vár a következő sarkon.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Nem először fordul elő veled valami, így szerencsére már tudod, hogy hogyan kezeld a helyzetet. A következő lépés, hogy megértsd, mi váltja ki ezt a szituációt.

Szerelem: Valaki mindent megtesz, hogy levegyen a lábadról, de te már meghoztad a döntésedet. Lehet, hogy érdemes még átgondolni a dolgokat.

Karrier: Ne feledd, hogy kívülről minden szebbnek tűnhet, mint amilyen. Igyekezz észben tartani ezt, mielőtt döntéseket hozol.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást