Heti horoszkóp

Sok energiád szabadul fel: Heti horoszkóp 2021. január 25.-31.

Sok energiád szabadul fel: Heti horoszkóp 2021. január 25.-31.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos

Minden lehetőséget meg kell ragadnod, mert a terveid nem mindennapiak, és az elérésük sem lesz egyszerű. Ugyanakkor, ha megnyílnak előtted a kapuk, megváltoztathatsz sok mindent.

Szerelem: Szükséged van egy kis időre ahhoz, hogy rendbe tedd az érzelmeidet, de ez rendben van így. Gondold át, hogy mi az, amit szeretnél.

Karrier: Nem könnyű együtt dolgoznod valakivel, de most meg kell találnod a megoldást erre is. Csak így érheted el a céljaidat.

Bika

Szeretnél már magad mögött tudni egy terhet, és végre megkönnyebbülni egy kicsit. Ha a hét elején kitartó leszel, akkor erre is sor kerülhet majd, és végre sok energiád felszabadul majd.

Szerelem: Ha valaki fontos a számodra, akkor azt mondd ki, és éreztesd is vele. Ne félj kimutatni az érzelmeidet.

Karrier: Igyekszel nyitott maradni minden lehetőségre, de a lelked mélyén már tudod, mit akarsz, és a héten talán az első lépéseket is megteszed.

Ikrek

Tudod, hogy tükörjégen táncolsz, de most úgy érzed, muszáj kockáztatnod egy kicsit ahhoz, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz. Neked kell tudni, hogy mekkora rizikót érdemes még bevállalni.

Szerelem: Azt remélted, hogy jobban alakulnak majd valakivel a dolgok, de kiderülhet, hogy nem mindenben egyeznek az elképzeléseitek. Próbáljatok középutat találni.

Karrier: Nagy rajtad a nyomás, de ez most csak segít, hogy jobban teljesíts. Arra azért vigyázz, hogy ne feszítsd túl a húrt.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást