Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: itt a cselekvés ideje – Január 18.-24.

Heti horoszkóp: itt a cselekvés ideje – Január 18.-24.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos

Tudod, hogy nem halogathatod tovább a dolgokat, itt a cselekvés ideje. Ne ijedj meg, hiszen erre készülsz régóta, megvannak a szükséges ismereteid.

Szerelem: Szeretnél eleget tenni valaki elvárásainak, de vigyázz, hogy közben ne tagadd meg önmagadat. Aki szeret, az önmagadért szeret.

Karrier: Félve fogtál egy feladatba, amiről viszont gyorsan kiderül, hogy jobban megy, mint remélted. A sikerélmény sok energiát ad a folytatáshoz.

Bika

Olyan híreket kaphatsz ebben a hónapban, amelyek alapvetően megváltoztatják, hogy hogyan is állsz a dolgokhoz. Az új ismeretek olyasmit is felülírhatnak, amit eddig már biztosnak hittél.

Szerelem: El kell döntened, hogy mi az, amit akarsz, és teljes szívvel annak adnod magad. A félmegoldások senkit nem tesznek boldoggá.

Karrier: Jó, ha van egy terved, de ne gondolkozz túlságosan előre. Próbálj meg inkább a pillanatban élni.

Ikrek

Valaki megpróbál megóvni valamitől, de te úgy érzed, még ha rossz döntést is hozol, akkor is szükséged van erre a tapasztalatra. Járd az utat, amiben hiszel.

Szerelem: Nem könnyű elfogadni bizonyos változásokat, de ha nem haladsz velük, abból még több csalódás származik. Próbálj nyitott maradni.

Karrier: Fontos, hogy találj valakit, akivel együtt tudsz működni, és akiben megbízol. Ő akkor is dolgozhat a sikereitekért, ha téged megakaszt valami.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást