Heti horoszkóp

Új lehetőségekkel szembesülsz! Heti horoszkóp 2021. február 8-14.

Új lehetőségekkel szembesülsz! Heti horoszkóp 2021. február 8-14.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos

Van, aki sokat kínál, de te mégis ahhoz vonzódsz, aki azt ajánlja, ami igazán kell neked. Ne az árral szembe ússz, de ne is hagyd csak úgy sodródni magadat.

Szerelem: Érdekes fejlemények kavarják fel az állóvizet, és te örömmel veted magadat az események sűrűjébe. Élvezd ki ezt a helyzetet.

Karrier: Egyszerre több fronton is helyt kell állnod, ha el akarod érni a céljaidat. Ez a hét nem a pihenésről szól, de cserébe meglesz az eredménye is.

Bika

Megváltoztak a körülmények, és az új helyzethez neked is igazodnod kell, ha boldogulni akarsz. Ne hagyd, hogy a régi rossz szokások átvegyék a hatalmat.

Szerelem: Ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert még kiderülhet, hogy máshogy állnak a dolgok, mint hitted. Adjatok egymásnak időt.

Karrier: Úgy érzed, csak egyre távolabb kerülsz a céljaidtól, de ez valójában nem így van. Csak meg kell találnod a módját annak, hogy a magad útját járd.

Ikrek

Sok körülötted a feladat, de a te figyelmedet valami egészen más köti le. Bármilyen kellemes is a dolog, azért próbálj kicsit a kötelességeidre is koncentrálni.

Szerelem: Légy óvatos, mert ami csak játéknak indul, könnyen komolyra fordulhat, és még az is lehet, hogy te leszel, aki megégeti magát. Ne viccelődj az érzelmekkel.

Karrier: Több időre van szükséged ahhoz, hogy átláss egy helyzetet. Ne kapkodj, inkább próbáld ésszel megkeresni a megoldást.

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    Baksai Ilona Magdolna
    2021.02.08., 13:54

    Nem lehet elolvasni.Kitakarják a hírdetések.

    Válasz

Írj egy hozzászólást