Heti horoszkóp

Ragadd meg a kínálkozó alkalmat! Heti horoszkóp 2021. február 22.

Ragadd meg a kínálkozó alkalmat! Heti horoszkóp 2021. február 22.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos

Ha hiszel abban, hogy meg tudod valósítani a kitűzött célt, akkor valóban sikerülni is fog a dolog. Csak ne hagyd, hogy valaki elbizonytalanítson.

Szerelem: Kétségek merülnek fel benned, amikre válaszokat keresel. Ne akarj azonban mindent tudni, néha a sejtelmek a legizgalmasabbak.

Karrier: Ezen a héten több kihívással is szembe kell nézned, amelyek meghatározhatják a karrieredet. Cselekedj mindig körültekintően.

Bika

Válaszokat vársz valakitől, és azt reméled, hogy szavai megnyugtatnak majd. Azt azonban nem tudhatod, hogy ezen a héten más események is felkavarhatják majd körülötted az állóvizet.

Szerelem: Szükséged van egy kis lazításra ahhoz, hogy ismét megtaláld a saját hangodat. Szánj egy kis időt önmagad megfigyelésére.

Karrier: Bosszant, hogy egy lehetőség akkor kínálja fel magát, amikor te már továbbléptél. Lehet azonban, hogy ez volt a számodra kijelölt út.

Ikrek

Apró nehézségek szegélyezhetik az utadat ezen a héten, de még így sem tud majd eltántorítani semmi sem a valódi célodtól. Kitartásod másoknak is lelkesedést adhat.

Szerelem: Ha csak azt szeretnéd, ami nem lehet a tiéd, akkor az könnyen elkeseríthet. Ne a csalódást keresd, mert a boldogság is csak karnyújtásnyira van.

Karrier: Ne vedd most túl könnyedén a dolgokat, mert lehet, hogy valaki figyeli a teljesítményedet. Hozd ki magadból a legjobbat.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást