Heti horoszkóp

Van még remény! Heti horoszkóp 2021. február 15.

Van még remény! Heti horoszkóp 2021. február 15.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos

Nem egyszerű elengedni valamit, amiről azt remélted, hogy több is lehet még belőle. Most azonban itt az ideje a változásnak, és ez neked is jót fog majd tenni.

Szerelem: Egy jó beszélgetés segíthet abban, hogy eloszlasd a kételyeidet, de ehhez mindenkinek őszintének kell lennie. Szánjatok időt egymásra.

Karrier: Minél gyorsabban oldasz meg egy feladatot, annál több időd lesz az igazi kihívásra figyelni. Keresd a héten a lehetőségeket.

Bika

Kellemes meglepetés érhet, amikor kiderül, hogy valami sokkal jobban áll, mint ahogyan azt remélted. Használd ki ezt a lehetőséget, és tegyél jelentős előrelépéseket.

Szerelem: Hiába fektettél sok energiát valamibe, most mégis úgy érzed, hogy nem jutottál messzebb. Adj még egy esélyt magadnak, hogy ismét nekifuss a dolognak.

Karrier: A munkád kedvéért most meg kell hoznod bizonyos áldozatokat, de ez hosszabb távon megtérül majd. A hét nehéz lesz, de siker koronázza.

Ikrek

Bizonyos kérdésekre válaszokat kapsz majd, de ezek csak újabb kérdéseket vetnek fel más területeken. Most már ne nyugodj addig, amíg mindegyiknek a végére nem jársz.

Szerelem: Ez a hét türelemre tanít, mert ki kell várnod, hogyan alakulnak bizonyos helyzetek. Ebből a perspektívából átértékelhetsz bizonyos dolgokat.

Karrier: Sok energiát fektettél valamibe, de ez most végre meg is térül. Legyél büszke az eredményeidre, megdolgoztál értük.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást