Heti horoszkóp

Fontos dolgoknak járhatsz a végére! Heti horoszkóp 2021. február 1.-7.

Fontos dolgoknak járhatsz a végére! Heti horoszkóp 2021. február 1.-7.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos

Mindent eltervezel, de az utolsó pillanatban másképpen alakulhatnak a dolgok. Ne csüggedj, mert ebből a helyzetből is megtalálod a kivezető utat.

Szerelem: Ne akarj mindent megtudni, mert kell valamit a fantáziára is bízni. Lehet köztetek bizalom úgy is, hogy tiszteletben tartjátok egymás magánéletét.

Karrier: Szoros határidőket tartogat ez a hét, amiket mindenképpen be kell tartani. Sok szabadidőd nem lesz, de a siker sem marad majd el.

Bika

Meg kell tudnod becsülni azt, amit eddig már megszereztél, mert ez vezethet el ahhoz, hogy a további sikereidre is rátalálj. Ne engedd el magad mellől a reményt.

Szerelem: nyíltan beszélni az érzésekről mindig kockázatos játék, de enélkül nyerni sem lehet. Menj el addig, ameddig mersz.

Karrier: Egy kis pihenésre vágysz, és ez a hét erre jó is lesz. Ne dőlj teljesen hátra, de próbálj lazítani kicsit.

Ikrek

Minél előbb sikerült túlesned valamin, annál hamarabb megkönnyebbülhetsz. Ne halogasd ebben a hónapban az elintéznivalóidat, főleg akkor ne, ha az egészségedről van szó.

Szerelem: Sokat ígértél, és most attól félsz, hogy nem tudsz ennyit adni. Ne aggódj, a párod értékeli a próbálkozásodat.

Karrier: Fel kell állítanod a fontossági sorrendet, különben mások fogják felhasználni az idődet. Tudd, hogy mit miért teszel.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást