A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8

A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8

Címlap / Heti horoszkóp / A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8 / 3. oldal

Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

Szeretnél már kicsit lazítani, de előtte még néhány családi ügyről kell gondoskodnod. Ne aggódj miattuk túl sokat, ha összefogtok, találsz rájuk megoldást.

Szerelem: Félve beszélsz az érzéseidről valakinek, pedig nincs okod arra, hogy aggódj. Akinek igazán fontos vagy, az meg fog érteni téged.

Karrier: Gyorsan szeretnél nagy lépéseket tenni, de ez könnyen a visszájára fordulhat. Legyél óvatos, és kapkodj, nehogy nagyobb kárt csinálj.

Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

Többet aggódsz valami miatt, mint amennyit kellene, és ez főleg azért baj, mert rámehet az egészséged. Semmi nem éri meg, hogy ennyit rágd magad miatta, majd csak lesz megoldás, próbálj lazítani kicsit.

Szerelem: Ami nagy fellángolással indult, az most kicsit elcsendesedhet, és ez téged is elbizonytalanít. Pedig még semmi sincs veszve, ne gondolj rögtön a legrosszabbra.

Karrier: Ezen a héten próba elé állítják a rátermettségedet, de nincs olyan feladat, amivel ne boldogulnál. Nézz szembe bátran a kihívásokkal.

Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

Sok minden van már mögötted, és mostanra úgy érezheted, kicsit elfogyott a lendületed, jó lenne pihenni már.

Még egy nagy feladattal szembe kell nézned a héten, mielőtt erre sor kerülhet.

Szerelem: Egy őszinte beszélgetés új szintre emelheti a kapcsolatodat. Sokkal tisztábban látjátok most a közös jövőt, mint korábban bármikor.

Karrier: Jól szerepelsz egy kihívás során, és ez új utakat nyithat meg előtted. Lehet, hogy a héten egy olyan lehetőség kínálkozik, amiről korábban álmodni sem mertél.

Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

Ne halassz semmit az utolsó pillanatra, mert a kapkodásban könnyű megfeledkezni valami fontosról. Ha mindenre hagysz elég időt, akkor sokkal jobb eredményt érhetsz el.

Szerelem: Hiába adott minden körülmény, ha közben a lelkesedésed elfogyott. Gondold át, hogy vissza tudod-e hozni a szenvedélyt, vagy itt az ideje továbblépni.

Karrier: Egy dolog kihozni valamiből a maximumot, és egy másik egy lerágott csonttal játszani. Ismerd fel, ha itt az ideje annak, hogy új területekre lépj.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást