A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8

A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8

Címlap / Heti horoszkóp / A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8 / 2. oldal

Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

Próbálsz mindenkinek megfelelni, de ennek az lehet a vége, hogy az erőd teljesen szétforgácsolódik, és sehol nem teljesítesz jól igazán. Próbálj inkább a saját elvárásaidnak eleget tenni.

Szerelem: Még mindig kisért egy régi emlék, pedig ezen ideje lenne már valóban túllépni. Ne állj a saját boldogságod útjába!

Karrier: Lehet, hogy valaminek többször is neki kell futnod, de ez nem jelenti azt, hogy ne érhetnéd el. Ha igazán fontos a dolog, ne ijesszen meg az első pofon.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

Nem szereted, ha nem járhatsz egyenes utakon, és valakivel körmönfontan kell beszélned. Egy bizonyos határig azonban hajlandó vagy erre, ha tényleg csak ezen múlik a siker.

Szerelem: Megörülsz, amikor kiderül, hogy valaki még mindig emlékszik rád, sőt talán érzéseket is táplál irányodba. Az illető számodra sem közömbös, így még akár folytatódhat is a történetetek.

Karrier: Egyre nagyobb rajtad a nyomás, de lehet, hogy csak a saját magaddal szemben támasztott követelésekből kellene engedned egy kicsit. Ne legyél olyan szigorú önmagadhoz.

Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

Nagy rajtad a nyomás, és nem tudod, meddig bírod még ezt a feszültséget, de jobb, ha nem várod meg, míg elpattan a húr.

Inkább kérj segítséget, minthogy minden a fejet tetejére álljon.

Szerelem: Megnyugtat, hogy a káoszban legalább egy biztos pont van, és ez a szerelmi életed. A héten, ha szükséged van rá, bármikor fordulhatsz támogatásért a párodhoz.

Karrier: Néha muszáj olyasmivel is foglalkoznod, amivel nem szeretnél, de ez nem jelenti azt, hogy ne magad választhatnád meg, hosszú távon milyen utat jársz. Kövesd az álmaidat!

Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed, te vagy az, aki mindent a vállán cipel, de nem vagy ezzel egyedül. Ha nem beszéltek erről az érzésről, az hamarosan komolyabb konfliktust is szülhet.

Szerelem: Meg kell tanulnod magadat elfogadnod, mert amíg erre nem vagy képes, mástól sem várhatod a tiszteletet. Szeresd magadat, hiszen minden okod megvan rá!

Karrier: A változás csábítóan hangzik, de ez az út sem lesz sokkal könnyebb. A sikerért mindenhol meg kell dolgozni, de korántsem mindegy, hogy élvezed-e, amit csinálsz.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást