A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8

A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8

Címlap / Heti horoszkóp / A héten ki kell tartanod. Horoszkóp 2021 augusztus 2-8

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Szeretnél már túl lenni valamin, letudni a feszültséget, megszabadulni a terhektől, de egyelőre még ki kell egy kicsit tartanod. Gondolj arra, hogy most talán nem egyszerű, de megtérül majd az erőfeszítésed.

Szerelem: Csodálkozol azon, hogy másoknak hogy lehet annyi gondjuk, mikor a ti életetekben minden rendben van. Vigyázz, mert ezért a boldogságért azért dolgozni is kell!

Karrier: Nem egyszerű a munkára is figyelned, és a hosszú távú terveidért is dolgoznod. Lehet, hogy most ebből a feladatból élsz meg, de ha hosszú távon mást akarsz, a terveidet se hanyagold el.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Néhány lépést teszel most hátrafelé, mert igyekszel kihátrálni egy helyzetből és azt sem bánod, ha ez átmenetileg visszavet egy kicsit. Ha megszabadulsz a tehertől, úgyis könnyebben haladsz majd előre.

Szerelem: Ne okozzon fejfájást az, hogy mások mit gondolnak, amíg ti boldogok vagytok egymással. Ha nem romlott el semmi, ne is próbáld megjavítani a dolgot.

Karrier: Te sem vagy tévedhetetlen, de elég rosszul viseled, amikor hibázol. Készülj fel minden eshetőségre, és fogadd el, hogy néha te is segítségre szorulsz.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Szeretnéd, ha valaki végül megértené, hogy mi az, ami számodra igazán fontos, és tiszteletben is tartaná ezt.

Te is hajlandó vagy megosztani az energiáidat, de cserébe elvárod a rugalmasságot.

Szerelem: Akit igazán szeretsz, azért hajlandó vagy áldozatokat hozni, de gondold át, hogy mindez megéri-e neked. Ne helyezz senkit önmagad elé.

Karrier: Határozottan kell fellépned, ha azt akarod, hogy a szavaidat komolyan vegyék. Nem most van itt az ideje az udvariaskodásnak.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Nem akarsz senkit megbántani, de ez még nem jelenti azt, hogy szó nélkül belemész bármibe is. Neked is vannak feltételeid, és nincs semmi rossz abban, ha ezekhez ragaszkodsz is.

Szerelem: Úgy érzed, most már valaki túlfeszítette a húrt, és ideje megálljt parancsolnod. Sok mindent kibírsz, de mártírt nem fogsz csinálni magadból csak azért, hogy valakinek könnyebb legyen.

Karrier: Már csak karnyújtásnyi távolságra vagy a célodtól, az erőd azonban fogytán. Tarts ki még egy kicsit, ne hagyd, hogy kárba vesszen, amit eddig elértél.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást