A cselekvés hete következik. Horoszkóp 2021 augusztus 16-22

A cselekvés hete következik. Horoszkóp 2021 augusztus 16-22

Címlap / Heti horoszkóp / A cselekvés hete következik. Horoszkóp 2021 augusztus 16-22

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

A legjobb az lenne, ha maradna most egy kis időd arra, hogy rendezd a gondolataidat, de ez a hét azt követeli meg, hogy egyik lépést a másik után tedd, és ne várakozz túl sokat. Próbálj azért felelős maradni.

Szerelem: Olyan fordulatokat tartogathat ez a hét, ami miatt mindkettőtöknek át kell gondolnia, hogy mit is szeretne ettől a kapcsolattól. Lehet, hogy ez nem lesz könnyű, de a döntés megkönnyebbülést hoz majd.

Karrier: Próbálj meg nem elveszni a részletekben, mert azzal csak a saját dolgodat nehezíted. Figyelj inkább arra, ami igazán fontos.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Gyorsan kell cselekedned, ha nem akarod, hogy egy jónak tűnő lehetőség elússzon előled. Ijesztőnek tűnhet fejest ugrani valamibe, de ha most van itt az alkalom, akkor most kell megragadnod.

Szerelem: Mindent megteszel azért, hogy éreztesd valakivel, hogy a szándékaid komolyak. Ne feledd, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek egy kapcsolatban teljesítenie kell.

Karrier: Lehetőséget kapsz arra, hogy szélesebb közönség előtt is megmutasd, mit tudsz. Régóta vársz egy ilyen alkalomra, most mégis kicsit ijesztő lehet a dolog.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Úgy tervezted, hogy valakivel megosztod ennek a hétnek az eseményeit, de nem biztos, hogy ő is készen áll erre a dologra.

Amit lehet, azt élvezd ki egymagad is.

Szerelem: Biztosra akarsz menni, de az érzelmeket nem lehet előre csomagolni vagy tartósítani. Éppen a bizonytalanság az azonban, ami olyan izgalmassá teheti ezt a helyzetet.

Karrier: Bosszant, hogy nem rajtad múlik egy saját sikered, és hogy mást is be kell vonnod. A saját érdekedben azonban jobban jársz, ha bosszankodás helyett inkább segíteni próbálsz neki.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Ha tiszta lappal tudtok kezdeni, és félre tudtok tenni bizonyos sérelmeket, akkor az mindenki helyzetét megkönnyíti. Neked is jobb lesz, ha nem kell régi terhetek magaddal cipelned.

Szerelem: Minél jobban szeretnél valamit, annál inkább elijesztheted a jelöltedet. Vedd észre, ha valakinek türelemre, időre van szüksége.

Karrier: Sok feladatot vállaltál el mostanában, és egy kicsit magadat is megijesztheted azzal, hogy mennyi teendőd van. Ez a hét sűrű lesz, de mindennek a végére járhatsz.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást