Heti horoszkóp: A rögtönzésé lesz a főszerep! 2021. április 05-11.

Heti horoszkóp: A rögtönzésé lesz a főszerep! 2021. április 05-11.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: A rögtönzésé lesz a főszerep! 2021. április 05-11.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Szerettél volna előre felkészülni valamire, de úgy tűnik, ezen a héten még így is sokat kell majd rögtönöznöd. Ne is aggódj ezen fölöslegesen, fordítsd hasznosabb dolgokra az energiáidat.

Szerelem: Képes vagy áldozatokat hozni és rugalmasnak lenni, de ha valamit nem szeretnél, akkor azt nem is fogod megtenni, még akkor sem, ha ez esetleg problémát okozhat a kapcsolatodban.

Karrier: Régóta készülsz valamire, és bánt, ha nem olyan eredményt érsz el vele, mint szerettél volna. Ne add fel a dolgot, még semmi sincs veszve.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Te igyekszel pontos és precíz lenni, és nem érted, mások miért nem képesek úgy dolgozni, ahogyan te teszed. Mostanra már meg kellett volna tanulnod, hogy nem mindenki tud veled lépést tartani.

Szerelem: Nem akarsz senkit se megbántani, de ha döntened kell, akkor a kapcsolatodat választod, és bízol abban, hogy mások el tudják ezt fogadni.

Karrier: Ne vállalj el mindent mások helyett, csak azért, mert biztosra akarsz menni. Meg kell tanulnia másoknak is, hogy felelősséget vállaljanak a rájuk bízott munkáért.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Nem érzed most jól magadat a megszokott helyeden, egy kis változatosságra, újdonságra vágysz, és ezért, ha a héten lehetőséged adódik rá, akkor meg is ragadod majd, és kimozdulsz a megszokott világodból.

Szerelem: Gyorsabban alakulnak a dolgok, mint hitted volna, és bár élvezed azt, ahogyan most állnak a dolgok, arra is felkészülsz, hogy hamarosan talán lassítanod kell.

Karrier: Minden várhat még egy kicsit, kivéve egy dolgot, és te is tudod, mi az, amit előtérbe kell helyezned. Ne hagyd, hogy bármi miatt is kicsússz ebből a határidőből.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Érzékeny egyensúlyt tartasz fent, és tudod, hogy ezen nem csak a saját békéd, hanem mások hozzáállása is múlik. Nagy rajtad a felelősség, de meg tudsz birkózni ezzel a helyzettel.

Szerelem: Szeretnéd végre tisztázni, hogy hányadán állsz is valakivel, ehhez azonban őszinte beszélgetést kell kezdeményezned. Lehet, hogy ez feszültebbé tesz, mint kellene.

Karrier: Ha el vagy maradva valamivel, akkor ezen a héten mindenképpen pótold a hiányosságaidat. Most még nem késő lezárni néhány rendezetlen ügyet.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást