Heti horoszkóp: A szerelemben kihívásokkal kell szembenézned – 2021.04.26.-05.02

Heti horoszkóp: A szerelemben kihívásokkal kell szembenézned – 2021.04.26.-05.02

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: A szerelemben kihívásokkal kell szembenézned – 2021.04.26.-05.02

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Lehet, hogy itt az ideje egy kicsit engedni a büszkeségből, mert ha tényleg annyira fontos számodra az eredmény, akkor most nem válogathatsz a forrásokban. Fogadd el a lehetőséget, amit az élet kínál.

Szerelem: Minél inkább próbálsz távolságot tartani valakitől, annál erősebben érzed a hiányát. Próbáld elterelni valamivel a figyelmedet, ha úgy érzed, tényleg ez a helyes döntés.

Karrier: Valami, ami most még csak zavaró apróságnak tűnik, később sokkal nagyobb bajt is okozhat. Foglalkozz vele addig, amíg nem késő.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Magabiztosnak érzed a tudásodat egy területen, és nagyon meglep, amikor kiderül, hogy még itt is van hová fejlődnöd. Ne zárkózz el semmi elől, mindig van újdonság, amit érdemes még a tudásod részévé tenni.

Szerelem: Úgy érzed, ha egy kicsit szerencsésebben alakultak volna a körülmények, akkor most jobban állnának a dolgaid. A tények azonban önmagukért beszélnek, ne ellenkezz velük.

Karrier: Legszívesebben a megszokott módon haladnál tovább a dolgaiddal, de tudod, hogy érdemes egy kicsit megállni, és figyelmet fordítani valamire, mert amire most időt szánsz, az később időt nyer neked.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Régóta tervezgetsz valamit, amit szeretnél megosztani valakivel, de a terveid kútba eshetnek. Ne keseredj el, hamarosan alkalmat találtok arra, hogy bepótoljátok, ami most elmarad.

Szerelem: Miközben megpróbálsz sikereket elérni az élet többi területén, ne feledkezz meg arról, hogy a szerelmi boldogságot sem szabad készpénznek venni, ezért is dolgoznod kell.

Karrier: Járj pontosan utána minden részletnek, mielőtt kritikát fogalmazol meg valamivel kapcsolatban, mert olyan vitába futhatsz bele, amivel magadnak ártasz a legtöbbet.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Érzed, hogy minden percedet ki kell használnod, szorít az idő, és mintha semmi nem segítené a terveid megvalósítását. Próbálj ne aggódni most a fölösleges dolgokon, csak arra figyelj, ami igazán számít.

Szerelem: Lehet, hogy te végre tisztába jössz a saját érzelmeiddel, de ne feledd, hogy ez önmagában még nem elég. A másikkal is meg kell osztanod, mire jutottál.

Karrier: Hiába érzed úgy, hogy te jobban teljesítettél, a siker mégis valaki más ölébe hullhat. Ezen nem könnyű túllépni, mégse rágódj túl sokat a dolgon.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást