Heti horoszkóp: Fontos döntések előtt állsz – 2021. április 19-25.

Heti horoszkóp: Fontos döntések előtt állsz – 2021. április 19-25.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Fontos döntések előtt állsz – 2021. április 19-25.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Érzed, hogy már nem halogathatsz sokáig egy döntést, de ameddig csak lehet, még elkerülnéd, hogy állást kelljen foglalnod. Ha eldöntöd, hogy melyik irányba haladnál tovább, te is megkönnyebbülsz majd.

Szerelem: Egy régi kísértés térhet vissza az életedbe, és nagyon nehéz nemet mondani a csábításnak. Gondold át, mit áldoznál fel.

Karrier: Sokasodnak a kihívások, és úgy érzed, egyre nagyobb rajtad a nyomás. Szerencsére közel van egy szakmai siker, ami segít visszaadni a kezdeti lelkesedésedet.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Valaki mindenképpen le akar beszélni egy döntésedről, de lehet, hogy emögött csak az áll, hogy ő veled ellentétben a könnyebb utat járná. Ne hagyd lebeszélni magadat valami olyasmiről, amiben te teljes szívvel hiszel.

Szerelem: Természetes, hogy egy kapcsolatban néha áldozatokat kell hozni, de az a jó, ha erre mindkét fél hajlandó. Egy ember nem vihet el a vállán egy szerelmet.

Karrier: Itt az ideje lerázni néhány korábbi kudarc terhét, mert ezek súlya csak megbénít, visszatart. Ne hagyd, hogy ezek további kudarcokba vezessenek.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Határozottan lépsz fel egy olyan helyzetben, ahol talán te sem vagy száz százalékig bizonyos önmagadban, de érzed, hogy másoknak szüksége van a határozottságodra, hogy a támaszuk lehess, és ez a taktika működni is fog.

Szerelem: A türelem lehet a kulcs ezen a héten, mindketten kicsit feszültebbek lesztek, de ezt ne egymáson vezessétek le, inkább próbáljátok támogatni egymást.

Karrier: Sok energiát fektettél valamibe, így érthető, ha csalódott vagy, amikor az eredmény nem az, amit vártál. A meccs azonban még nem ért véget, te se dobd be a törülközőt.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Erősen ingadozó lehet a héten a hangulatod, egyszer úgy érzed, a fellegekben jársz és bármire képes vagy, máskor hatalmas fáradtság vesz rajtad erőt. Ne hagyd el magadat, akkor gyorsabban billentheted helyre az egyensúlyt.

Szerelem: Szervezzetek közös programot a hétre, hogy egy kicsit több időt tölthessetek együtt. Mindkettőtöknek lenne mit mondani a másiknak, de ehhez megfelelő körülmények szükségesek.

Karrier: Úgy érzed, el vagy maradva valamivel, de gyorsan kiderül, hogy még így is jobban állsz, mint mások. Azért ne dőlj hátra, próbáld tartani az iramot.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást