Heti horoszkóp: Nyugtalanító eseményeket tartogat a hét – 2021. április 12-18.

Heti horoszkóp: Nyugtalanító eseményeket tartogat a hét – 2021. április 12-18.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Nyugtalanító eseményeket tartogat a hét – 2021. április 12-18.

Kos (március 21 – április 20) heti horoszkóp

Olyan sokáig aggódtál valami miatt, hogy most úgy tűnik, tényleg bekövetkezik a baj. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy az első jelekre pánikba esel. Inkább kezdj el készülni minden forgatókönyvre.

Szerelem: Valaki időt kér tőled, és bármennyire türelmetlenül várod is a választ, érzed, hogy meg kell ezt adnod neki. A szerelmi életed most igazi türelemjátékká változhat, és rajtad is múlik, ki nyer.

Karrier: Úgy érzed, valamit túl régóta görgetsz magad előtt, és itt az ideje a változásnak. Készíts elő mindent, mielőtt megteszed a lépéseket.

Bika (április 21 – május 20) heti horoszkóp

Amikor igazán nagy a szükség, akkor a segítség is megérkezik, és számíthatsz azokra az emberekre, akiknek eddig te segítettél. Ez nem csak jól jön most, de meg is hat az, hogy ennyien melletted állnak.

Szerelem: Készen állsz a változásra, és mindenre, amit ez hozhat magával. Úgy érzed, jó dolgok következnek, és hiszel benne, hogy minden a helyére kerül.

Karrier: Tiszta lappal kell kezdened, akkor is, ha sok nézeteltérésed volt már valakivel. A legjobb, ha mindketten félretesztek mindent, és új esélyt adtok a munkakapcsolatnak.

Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Lehet, hogy a sarkadra kell állnod, hogy elérd, amit szeretnél, és még így sem lesz könnyű dolgod. A meghátrálás azonban most szóba sem jöhet, véghez kell vinned, amit kitűztél magad elé.

Szerelem: Minden kapcsolatban akadnak zökkenők, főleg az lehet a nehéz, amikor el kell dönteni, ki milyen szerepeket vállal. A kommunikáció keresztül segíthet benneteket ezen.

Karrier: Mikor végre sikerülne visszaülnöd a nyeregbe, valamelyik körülmény megváltozik, és további akadályt görget eléd. Ne hagyd, hogy ismét kicsússzanak a dolgok az irányításod alól.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Újra és újra ismétlődik az állandó körforgás, de ez most téged megnyugtat, biztonságot ad. Fontos, hogy nyitott maradj az újra, de nem kell megjavítani azt, ami nem romlott el.

Szerelem: Nagyon megkönnyebbülsz, amikor látod, hogy valami, ami egy ideje aggasztott, úgy alakul, ahogyan szeretted volna. Külön öröm, hogy nem neked kellett helyrehozni a dolgokat, a párod is tett érte.

Karrier: Igazi hullámvasút lehet ez a hét a munka terén, és sosem tudod, mikor jársz jó nyomon. A hét második felére azonban kiderül, hogy legtöbbször igazad volt.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást