Heti horoszkóp

Váratlan lehetőséged lesz! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 7.

Váratlan lehetőséged lesz! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 7.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Mérleg heti horoszkóp

Jó formában vagy, és szinte nem is akarsz megállni. Arra azért ügyelj, hogy ne használd fel az összes energiádat, és maradjon időd arra is, ami igazán fontos.

Szerelem: Nem jut ezen a héten annyi időtök egymásra, mint amennyit szeretnétek. Szerencsére a kapcsolatotok elég erős ahhoz, hogy kibírja ezt is.

Karrier: Dolgoznod kell azon, hogy előbbre léphess, különben nem találsz olyan alkalmat, ami neked kedvezne. Magadnak kell megteremtened a lehetőségeidet.

Skorpió heti horoszkóp

El kell engedned valamit, ami most nem megy, vagy nem megvalósítható. Ne akarj mindent egy lendülettel a helyére tenni, mert ez a görcs megbéníthat, és azt is elveszíted, amit megnyerhetnél.

Szerelem: Gyorsan cselekszel, mert valaki fontos a számodra, és végre ő is megérti, hogy mit is jelent neked. Igyekezz kiélvezni ezt a lehetőséget.

Karrier: Ne tarts szünetet, amikor éppen a nagy dobás előtt állsz. Hagyd, hogy a lendület vigyen, és nagy teher esik majd le a válladról.

Nyilas heti horoszkóp

Közel kerülsz valamihez, de nem érheted el, és ez feszültté, merevvé tesz. Ne aggódj, hamarosan eljön a te időd, csak egy kicsit kell még türelmesnek lenned.

Szerelem: Vigyázz, hogy ne lépj ugyanabba a csapdába, amibe korábban már beleléptél. Igyekezz olyan helyzetet teremteni, amiben mindketten biztonságban érzitek magatokat.

Karrier: Bármennyire igyekszel is, nem biztos, hogy mindenki elsőre megérti a szándékaidat. Légy türelmes, és dolgozz tovább az ügyön.

Bak heti horoszkóp

A csodára vársz, és közben talán észre sem veszed a lehetőséget, amivel csodát teremthetsz. Adj magadnak időt arra, hogy elfogadd és megértsd a dolgokat, hogy utána élni tudj a lehetőségeiddel.

Szerelem: Valami csodás dolog van kialakulóban, és neked tudnod kell felismerni ezt. Ne hagyd, hogy elmenjen melletted az alkalom.

Karrier: Bármire készülsz is most, a siker szinte garantált. Csak ne hagyd, hogy valaki megtörje a lelkesedésedet.

Vízöntő heti horoszkóp

Kimerültél, és egy ilyen helyzetben hibázni is könnyebb. Légy óvatos, mert lehet, hogy valaki csak arra várt, hogy egy kicsit enyhüljön a figyelmed.

Szerelem: Ne hagyd, hogy a rossz kedved a kapcsolatodat is befolyásolja. A ború csak átmeneti, a kapcsolat viszont hosszabb távon is kitart.

Karrier: Nem biztos, hogy minden úgy alakul a héten, ahogyan szeretted volna, de meg tudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, és a képességeidben.

Halak heti horoszkóp

Néhány váratlan fordulat boríthatja fel a terveidet, de szerencsére így is sikerül majd utánajárnod a dolgoknak. Csak arra figyelj, hogy végig a kezedben tartsd az események alakulását.

Szerelem: Minél jobban igyekszel magadhoz láncolni valakit, annál jobban elijesztheted. Adj neki teret, és vedd észre, hogy neked is erre van szükséged.

Karrier: Valaki megpróbál meggyőzni valamiről, te viszont nem hiszel ebben a dologban. Nem baj, ha szkeptikus maradsz, csak ne válj hitetlenné.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást