Váratlan lehetőséged lesz! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 7.

Váratlan lehetőséged lesz! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 7.

Címlap / Heti horoszkóp / Váratlan lehetőséged lesz! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 7.

Kos heti horoszkóp

Most van itt a te időd, hogy megmutasd, mit is tudsz. Ne engedd elszaladni a lehetőséget, mert kifejezetten izgalmas kalandok várhatnak rád.

Szerelem: Úgy érzed, végre nyugalmat találsz valaki mellett, és szeretnéd is, hogy ez így maradjon. Nem a kalandokat, hanem a biztonságot keresed most.

Karrier: Tudnod kell, hogy mit akarsz, ha el is szeretnéd érni. Ha nem tudod, milyen irányba mennél, egyik út sem lesz jó neked.

Bika heti horoszkóp

Komolyabb kihívásokat is tartogathat ez a hét, de ezeket úgy kell felfognod, mint lehetőséget arra, hogy fejlődj, és ügyesebb legyél. Próbálj mindenből tanulni egy kicsit.

Szerelem: Bármennyire igyekszel is, nem tudsz elszakadni egy múltbeli beidegződéstől. Jobban tennéd, ha ehelyett a jelen eseményeire koncentrálnál inkább.

Karrier: Szinte válogathatsz a lehetőségekben, és ez kivételesen előnyös helyzet. Bizonyosodj meg róla, hogy a legjobb utat választod.

Ikrek heti horoszkóp

Hiába vársz valakit, ha a helyzet, úgy tűnik, nem neked kedvez. Készen kell lenned arra, hogy más utakat válassz, ha ez vezet a sikerhez, és a többi bezárul.

Szerelem: Légy önmagad, és ne akarj minden áron megfelelni másoknak, mert ez hosszabb távon nem vezet sehová. Aki szeret, az így is el fog fogadni.

Karrier: Tudnod kell, hogy mi az amit akarsz, mert máskülönben nem érheted el. Készen kell állnod arra, hogy kezeld a helyzeteket, amik kihívást dobnak.

Rák heti horoszkóp

Nagy terheket vállalsz magadra, de mindegyik a te épülésedet szolgálja, ezért végül is nem bánod meg, hogy így döntesz. Legyél kitartó, és akkor megtérül az energiabefektetéseid ára.

Szerelem: Változások jöhetnek, amelyeket talán most még nem látsz, de hamarosan érezni fogsz. Legyél nyitott arra, hogy megtapasztald a csodát.

Karrier: Gyorsan kell döntened egy nehéz kérdésben, és te nem félsz az álmaidat követni. Ez elhozhatja számodra a sikert.

Oroszlán heti horoszkóp

Minél jobban készülsz valamire, annál nagyobbak lesznek ezzel kapcsolatban az elvárásaid is, és annál nagyobb az esély a kudarcra. Próbálj nyitott maradni, de ne akarj minden élményt egyszerre megtapasztani.

Szerelem: Nem elég elérni valamit, meg is kell tanulnod, hogy hogyan élvezheted azt. Ha erre nem vagy képes, nem találod meg a boldogságodat.

Karrier: Néha engedned kell egy kicsit a büszkeségedből, hogy valami olyasmit találj, amire igazán vágysz. Merj szokatlan helyeken is keresgélni.

Szűz heti horoszkóp

Bűntudatod van valami miatt, pedig senkinek nem lett bántódása a dologból. Igyekezz elengedni a félelmeidet, és próbálj meg inkább a jövődre koncentrálni.

Szerelem: Nem tudhatod, mit várhatsz, de talán ez így is van jól. Hagyd, hogy minden a maga medrében haladjon.

Karrier: Ha félsz megtenni egy lépést, adj egy kis időt magadnak. Lehet, hogy a lendületre van csak szükséged az ugráshoz.

A horoszkóp folytatódik a következő oldalon. Lapozz! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást