Heti horoszkóp

Kimerítő napok következnek: Heti horoszkóp – 2020. szeptember 28.

istockphoto
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos heti horoszkóp

Kettős érzelmek kavarognak benned egész héten, egyszer derűsen és reménytelinek látod a helyzetet, másszor úgy érzed, semmi esélyed a változásra.  Jobb minél előbb egyensúlyba jönnöd, mert ez az állandó hullámzás nagyon kimeríthet.

Szerelem: Sokszor valójában magunkkal vagyunk elégedetlenek, és ezt a negatív érzést vetítjük ki a kapcsolatunkra. Mielőtt számon kéred a másikat, gondold át, hogy te nem tehetnél-e többet a viszonyotokért.

Karrier: Stabilitás áll be az anyagi helyzetedben, és ez viszonylagos nyugalmat jelent, ugyanakkor lehet, hogy bizonyos terveidet el kell még halasztanod.

Bika heti horoszkóp

Egy nem várt akadály gördülhet eléd a héten, ami megnehezíti az elképzeléseid megvalósítását, pedig már nagyon beleélted magadat bizonyos dolgokba. Lehet, hogy az út bonyolultabb lesz, mint amire számítottál, de ez nem jelenti azt, hogy járhatatlan.

Szerelem: Ha az első nehézségnél megtorpansz és elbizonytalanodsz, az nem sok jóval kecsegtet a szerelmi életedre nézve. Néha csak fejest kell ugorni az ismeretlenbe, és hinni abban, hogy jót súgott a szívünk.

Karrier: Az utolsó pillanatban próbálsz pótolni valamit, és ez kicsit felboríthatja a heti terveidet, végül azonban minden úgy alakul, ahogyan eltervezted.

Ikrek heti horoszkóp

Ha előre szeretnél haladni, akkor nem tekintgethetsz mindig vissza a múltba. Zárd le azt, ami mögötted van, még akkor is, ha néha jól esne visszanyúlni valamiért. Ne feledd, hogy nem nyithatod meg csak a jó dolgokat úgy, hogy a múlt terhei ne jönnének velük.

Szerelem: Szükséged van most egy kis magányra, arra, hogy elmélyülhess a gondolataidban. Lehet, hogy ez a hét nem lesz kifejezetten romantikus, viszont helyükre kerülnek az érzelmeid.

Karrier: Bizonyos lépéseket nem ugorhatsz át, akkor sem, ha nagy terveket szősz. Hogy eljuss a célodig, sokszor előbb az apró és unalmas akadályokkal kell megküzdened.

Rák heti horoszkóp

Ne hagyd, hogy valaki megtévesszen, amikor a te érdekedre hivatkozva a saját pecsenyéjét sütögeti. Az emberek szeretik a kényelmesebb utat járni, de ha ezzel neked tesznek keresztbe, ráadásul igazságtalanul, akkor jogod van felemelni a szavadat ez ellen.

Szerelem: Sokba kerülhetnek most az érzelmeid, főleg, ha olyasmire vágysz, ami csak nagyon nehezen lehet a tiéd. Azt azonban senki nem akadályozhatja meg, hogy küzdj az álmaidért.

Karrier: Sok kisebb csalódást hozhat a hét, a hétvégére pedig a kedved is elmehet a munkától. Próbáld meg az estéket a kikapcsolódásra fordítani, így könnyebb lesz visszanyerned a lelkesedésedet.

Oroszlán heti horoszkóp

A sikerek, amelyek túl könnyen jönnek, nem sokáig elégítik ki a kihívások iránti vágyadat, és gyorsan nagyobb falatok után kezdesz keresni. Ne becsüld le azonban az eddigi teljesítményedet sem, még akkor sem, ha úgy érzed, ideje nehezebb utakra lépni.

Szerelem: Nehéz úgy kapcsolatot építeni, ha mindkét fél túlságosan büszke vagy óvatos, és megpróbálja elrejteni a saját érzelmeit. Ahhoz, hogy a dolgok jól alakuljanak, legalább egy valakinek kezdeményeznie kell az őszinte beszélgetést.

Karrier: Tudod, hogy jó vagy abban, amit csinálsz, de azt is, hogy erről másokat is meg kell győznöd. Ha mindenki bízik a rátermettségedben, az már fél siker.

Szűz heti horoszkóp

Nagy lendülettel fogsz valamihez, ám a feladat sokkal bonyolultabbnak és összetettebbnek bizonyul, mint hitted, ráadásul néhány váratlan családi vészhelyzetet is meg kell oldanod a héten. Hamarosan úgy érezheted magadat, mint egy cirkuszi mutatványos, aki egyszerre egy tucat tányért egyensúlyoz.

Szerelem: Nem könnyű a romantikát a stresszes helyzetekben is fenntartani, de az ilyen időszakok lehetnek egy kapcsolat igazi próbái. Most elválik, melyikőtöknek mennyit ér meg ez a viszony.

Karrier: Segítséget ígértél valakinek, de most már legszívesebben lemondanád a dolgot, mert a saját feladataid is megsokszorozódtak. Legközelebb biztosan óvatosabban teszel ígéreteket.

A horoszkóp a következő oldalon folytatódik. Lapozz! >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg heti horoszkóp

Sikerül felvenned a ritmust, és a héten ez minden területen jelentős haladást és pozitív eredményeket jelent. Ha tudod, hogy milyen út vezet a céljaidhoz, és azt is, hogy hogyan léphetsz rájuk, már semmi nem állíthat meg.

Szerelem: Magabiztosságod és újabb és újabb sikereid a környezetedet is lenyűgözik, valaki pedig már alig várja, hogy több időt tölthessen veled.

Karrier: Egy kivételes lehetőség remek alkalmat kínál, hogy bizonyítsd a rátermettségedet, noha nem kevés munkával jár majd. Most azonban csak a célt látod, és semmi nem ijeszthet meg.

Skorpió heti horoszkóp

Még egy utolsó nagy feladat vár rád, mielőtt egy kicsit lazíthatnál a tempón. Lehet, hogy úgy érzed, az idegeid nem bírják már a feszültséget, de meglepően jól veszed majd az akadályt, és a hét második felében kikapcsolódásra is lesz majd lehetőséged.

Szerelem: A múlt tapasztalatai óvatosságra intenek, de a heves természetednek nem egyszerű parancsolni. Ha tudod is, hogy megégetheted magad, azt is tudod, hogy a lángra lobbant érzelmek tűzbe is hozhatnak.

Karrier: Nem egyszerű megfelelni valaki elvárásainak, ha nem teszi egyértelművé, hogy mik is azok. A hanyagságának következményei ráadásul rajtad csattanhatnak.

Nyilas heti horoszkóp

Kezd eleged lenni abból, hogy valaki más helyett gondolkodj és cselekedj, te is vágysz már egy kis pihenésre. Nem hagyhatsz azonban mindent a hátad mögött, de talán egy őszinte beszélgetés után átadhatsz a felelősségedből azoknak, akikre valóban tartoznának.

Szerelem: Nem biztos, hogy a kapcsolat, amiben élsz, megegyezik azzal, amit elképzelsz. Nem kell elrugaszkodnod a realitásoktól, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebbel kellene beérned, mint amire vágysz.

Karrier: Néha mindenki szeretne hátat fordítani, és elrohanni a munkahelyi stressz elől, de most nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt megtehesd. Szerencsére azonban csak egy kicsit kell kitartani, a nyomás hamarosan enyhül majd.

Bak heti horoszkóp

Mielőtt komolyabb döntéseket hozol a héten, nem árt átbeszélni a gondolataidat egy közeli barátoddal, aki nem fél elmondani neked az őszinte véleményét, mert lehet, hogy olyan fontos dologra világíthat rá, amire nem is gondoltál. Később még hálás lehetsz neki.

Szerelem: Nem minden az, ami elsőnek látszik, és ez a jó és rossz dolgokra is igaz lehet. Láss a dolgok mélyére, ne csak a felszín alapján ítélj!

Karrier: Alig hárítasz el egy vészhelyzetet, máris ott egy újabb probléma, a sok kis tűzoltás pedig elveheti az idődet a nagyobb terveidtől. Ha nem vigyázol, könnyen gödörbe kerülhetsz egész hétre is.

Vízöntő heti horoszkóp

Sok mindent vállaltál magadra, de úgy érzed, nem igazán haladsz most velük. Miközben egyik dolgot próbálod távol tartan az összeomlástól, a háttérben valami sokkal nagyobb probléma készülődik, és te még csak nem is sejtesz róla semmit.

Szerelem: Úgy tűnik, minden kísérleted dugába dől, és a héten mintha minden beszélgetés vitába torkollna. Lehet, hogy valami mélyebb ok áll a háttérben? Jobb lesz még most kideríteni!

Karrier: Minden erődre és energiádra szükséged lesz, hogy kiállj egy olyan próbát, amihez hasonlóban még nem volt részed. Az erőfeszítéseidet azonban siker koronázza majd.

Halak heti horoszkóp

Egész héten szeszélyes hangulatban vagy, ráadásul a szokottnál is érzékenyebben reagálsz dolgokra, amit a környezeted nem visel a legjobban. Mindenki jobban jár, ha megpróbálod megfejteni, mi a hangulatingadozásaid oka, mert ezzel a személettel senkinek nem teszel jót.

Szerelem: Akkor talál rád az igazi szerelem, amikor nem is keresed, hanem hagyod, hogy a dolgok a maguk útján menjenek. Ha az életed más területeit helyre hozod, itt is rendre billen majd az egyensúly.

Karrier: Egyetlen lépést kell már csak megtenned, hogy megszabadulj egy kellemetlen feladattól, de annyira eleged van, hogy ezt is csak halogatod már. Jobb venni egy nagy levegőt, még utoljára megerőltetni magad, és aztán elfeledkezni erről az egészről.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást