Heti horoszkóp

Kimerítő napok következnek: Heti horoszkóp – 2020. szeptember 28.

istockphoto
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos heti horoszkóp

Kettős érzelmek kavarognak benned egész héten, egyszer derűsen és reménytelinek látod a helyzetet, másszor úgy érzed, semmi esélyed a változásra.  Jobb minél előbb egyensúlyba jönnöd, mert ez az állandó hullámzás nagyon kimeríthet.

Szerelem: Sokszor valójában magunkkal vagyunk elégedetlenek, és ezt a negatív érzést vetítjük ki a kapcsolatunkra. Mielőtt számon kéred a másikat, gondold át, hogy te nem tehetnél-e többet a viszonyotokért.

Karrier: Stabilitás áll be az anyagi helyzetedben, és ez viszonylagos nyugalmat jelent, ugyanakkor lehet, hogy bizonyos terveidet el kell még halasztanod.

Bika heti horoszkóp

Egy nem várt akadály gördülhet eléd a héten, ami megnehezíti az elképzeléseid megvalósítását, pedig már nagyon beleélted magadat bizonyos dolgokba. Lehet, hogy az út bonyolultabb lesz, mint amire számítottál, de ez nem jelenti azt, hogy járhatatlan.

Szerelem: Ha az első nehézségnél megtorpansz és elbizonytalanodsz, az nem sok jóval kecsegtet a szerelmi életedre nézve. Néha csak fejest kell ugorni az ismeretlenbe, és hinni abban, hogy jót súgott a szívünk.

Karrier: Az utolsó pillanatban próbálsz pótolni valamit, és ez kicsit felboríthatja a heti terveidet, végül azonban minden úgy alakul, ahogyan eltervezted.

Ikrek heti horoszkóp

Ha előre szeretnél haladni, akkor nem tekintgethetsz mindig vissza a múltba. Zárd le azt, ami mögötted van, még akkor is, ha néha jól esne visszanyúlni valamiért. Ne feledd, hogy nem nyithatod meg csak a jó dolgokat úgy, hogy a múlt terhei ne jönnének velük.

Szerelem: Szükséged van most egy kis magányra, arra, hogy elmélyülhess a gondolataidban. Lehet, hogy ez a hét nem lesz kifejezetten romantikus, viszont helyükre kerülnek az érzelmeid.

Karrier: Bizonyos lépéseket nem ugorhatsz át, akkor sem, ha nagy terveket szősz. Hogy eljuss a célodig, sokszor előbb az apró és unalmas akadályokkal kell megküzdened.

Rák heti horoszkóp

Ne hagyd, hogy valaki megtévesszen, amikor a te érdekedre hivatkozva a saját pecsenyéjét sütögeti. Az emberek szeretik a kényelmesebb utat járni, de ha ezzel neked tesznek keresztbe, ráadásul igazságtalanul, akkor jogod van felemelni a szavadat ez ellen.

Szerelem: Sokba kerülhetnek most az érzelmeid, főleg, ha olyasmire vágysz, ami csak nagyon nehezen lehet a tiéd. Azt azonban senki nem akadályozhatja meg, hogy küzdj az álmaidért.

Karrier: Sok kisebb csalódást hozhat a hét, a hétvégére pedig a kedved is elmehet a munkától. Próbáld meg az estéket a kikapcsolódásra fordítani, így könnyebb lesz visszanyerned a lelkesedésedet.

Oroszlán heti horoszkóp

A sikerek, amelyek túl könnyen jönnek, nem sokáig elégítik ki a kihívások iránti vágyadat, és gyorsan nagyobb falatok után kezdesz keresni. Ne becsüld le azonban az eddigi teljesítményedet sem, még akkor sem, ha úgy érzed, ideje nehezebb utakra lépni.

Szerelem: Nehéz úgy kapcsolatot építeni, ha mindkét fél túlságosan büszke vagy óvatos, és megpróbálja elrejteni a saját érzelmeit. Ahhoz, hogy a dolgok jól alakuljanak, legalább egy valakinek kezdeményeznie kell az őszinte beszélgetést.

Karrier: Tudod, hogy jó vagy abban, amit csinálsz, de azt is, hogy erről másokat is meg kell győznöd. Ha mindenki bízik a rátermettségedben, az már fél siker.

Szűz heti horoszkóp

Nagy lendülettel fogsz valamihez, ám a feladat sokkal bonyolultabbnak és összetettebbnek bizonyul, mint hitted, ráadásul néhány váratlan családi vészhelyzetet is meg kell oldanod a héten. Hamarosan úgy érezheted magadat, mint egy cirkuszi mutatványos, aki egyszerre egy tucat tányért egyensúlyoz.

Szerelem: Nem könnyű a romantikát a stresszes helyzetekben is fenntartani, de az ilyen időszakok lehetnek egy kapcsolat igazi próbái. Most elválik, melyikőtöknek mennyit ér meg ez a viszony.

Karrier: Segítséget ígértél valakinek, de most már legszívesebben lemondanád a dolgot, mert a saját feladataid is megsokszorozódtak. Legközelebb biztosan óvatosabban teszel ígéreteket.

A horoszkóp a következő oldalon folytatódik. Lapozz! >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást