Heti horoszkóp

Kimerítő napok következnek: Heti horoszkóp – 2020. szeptember 28.

Kimerítő napok következnek: Heti horoszkóp – 2020. szeptember 28.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Kettős érzelmek kavarognak benned egész héten, egyszer derűsen és reménytelinek látod a helyzetet, másszor úgy érzed, semmi esélyed a változásra.  Jobb minél előbb egyensúlyba jönnöd, mert ez az állandó hullámzás nagyon kimeríthet.

Szerelem: Sokszor valójában magunkkal vagyunk elégedetlenek, és ezt a negatív érzést vetítjük ki a kapcsolatunkra. Mielőtt számon kéred a másikat, gondold át, hogy te nem tehetnél-e többet a viszonyotokért.

Karrier: Stabilitás áll be az anyagi helyzetedben, és ez viszonylagos nyugalmat jelent, ugyanakkor lehet, hogy bizonyos terveidet el kell még halasztanod.

Bika heti horoszkóp

Egy nem várt akadály gördülhet eléd a héten, ami megnehezíti az elképzeléseid megvalósítását, pedig már nagyon beleélted magadat bizonyos dolgokba. Lehet, hogy az út bonyolultabb lesz, mint amire számítottál, de ez nem jelenti azt, hogy járhatatlan.

Szerelem: Ha az első nehézségnél megtorpansz és elbizonytalanodsz, az nem sok jóval kecsegtet a szerelmi életedre nézve. Néha csak fejest kell ugorni az ismeretlenbe, és hinni abban, hogy jót súgott a szívünk.

Karrier: Az utolsó pillanatban próbálsz pótolni valamit, és ez kicsit felboríthatja a heti terveidet, végül azonban minden úgy alakul, ahogyan eltervezted.

Ikrek heti horoszkóp

Ha előre szeretnél haladni, akkor nem tekintgethetsz mindig vissza a múltba. Zárd le azt, ami mögötted van, még akkor is, ha néha jól esne visszanyúlni valamiért. Ne feledd, hogy nem nyithatod meg csak a jó dolgokat úgy, hogy a múlt terhei ne jönnének velük.

Szerelem: Szükséged van most egy kis magányra, arra, hogy elmélyülhess a gondolataidban. Lehet, hogy ez a hét nem lesz kifejezetten romantikus, viszont helyükre kerülnek az érzelmeid.

Karrier: Bizonyos lépéseket nem ugorhatsz át, akkor sem, ha nagy terveket szősz. Hogy eljuss a célodig, sokszor előbb az apró és unalmas akadályokkal kell megküzdened.

Rák heti horoszkóp

Ne hagyd, hogy valaki megtévesszen, amikor a te érdekedre hivatkozva a saját pecsenyéjét sütögeti. Az emberek szeretik a kényelmesebb utat járni, de ha ezzel neked tesznek keresztbe, ráadásul igazságtalanul, akkor jogod van felemelni a szavadat ez ellen.

Szerelem: Sokba kerülhetnek most az érzelmeid, főleg, ha olyasmire vágysz, ami csak nagyon nehezen lehet a tiéd. Azt azonban senki nem akadályozhatja meg, hogy küzdj az álmaidért.

Karrier: Sok kisebb csalódást hozhat a hét, a hétvégére pedig a kedved is elmehet a munkától. Próbáld meg az estéket a kikapcsolódásra fordítani, így könnyebb lesz visszanyerned a lelkesedésedet.

Oroszlán heti horoszkóp

A sikerek, amelyek túl könnyen jönnek, nem sokáig elégítik ki a kihívások iránti vágyadat, és gyorsan nagyobb falatok után kezdesz keresni. Ne becsüld le azonban az eddigi teljesítményedet sem, még akkor sem, ha úgy érzed, ideje nehezebb utakra lépni.

Szerelem: Nehéz úgy kapcsolatot építeni, ha mindkét fél túlságosan büszke vagy óvatos, és megpróbálja elrejteni a saját érzelmeit. Ahhoz, hogy a dolgok jól alakuljanak, legalább egy valakinek kezdeményeznie kell az őszinte beszélgetést.

Karrier: Tudod, hogy jó vagy abban, amit csinálsz, de azt is, hogy erről másokat is meg kell győznöd. Ha mindenki bízik a rátermettségedben, az már fél siker.

Szűz heti horoszkóp

Nagy lendülettel fogsz valamihez, ám a feladat sokkal bonyolultabbnak és összetettebbnek bizonyul, mint hitted, ráadásul néhány váratlan családi vészhelyzetet is meg kell oldanod a héten. Hamarosan úgy érezheted magadat, mint egy cirkuszi mutatványos, aki egyszerre egy tucat tányért egyensúlyoz.

Szerelem: Nem könnyű a romantikát a stresszes helyzetekben is fenntartani, de az ilyen időszakok lehetnek egy kapcsolat igazi próbái. Most elválik, melyikőtöknek mennyit ér meg ez a viszony.

Karrier: Segítséget ígértél valakinek, de most már legszívesebben lemondanád a dolgot, mert a saját feladataid is megsokszorozódtak. Legközelebb biztosan óvatosabban teszel ígéreteket.

A horoszkóp a következő oldalon folytatódik. Lapozz! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást