Heti horoszkóp

Kényes kérdések. Heti horoszkóp – 2020. szeptember 21.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos heti horoszkóp

Ezen a héten semmi sem jelent lehetetlen küldetést a számodra, minél bonyolultabb egy probléma, annál nagyobb lelkesedéssel fogsz hozzá, és meg is találod a módját annak, hogy mindennek a végére járj.

Szerelem: Nem alakulnak zökkenőmentesen a dolgok, de egy valóban jól működő kapcsolat jele nem az, hogy soha semmi nem hibádzik, hanem az, hogy közösen találjátok meg a megoldásokat.

Karrier: Egy kényes kérdés okozhat fejfájást ezen a héten, mert félsz, hogy a megoldásod nem mindenkinek fog tetszeni. Idővel azonban ők is belátják, hogy ez az egyetlen járható út.

Bika heti horoszkóp

Tudod, hogy ideje lenne tovább lépned, de valamit nem akarsz magad mögött hagyni, és tudod, hogy nem is viheted magaddal. Meg kell azonban fontolnod, hogy mindez megéri-e azt, hogy olyan sok dologról lemaradj.

Szerelem: Békésen telik a hét, de nem vagy benne biztos, hogy ez a stabilitás jele, vagy csak a vihar előtti csend, Minden esetre próbáld meg élvezni ezeket a pillanatokat.

Karrier: Úgy érzed, nem értékelik, vagy nem fizetik meg eléggé a munkádat, és ez most rossz hatással lehet a lelkesedésedre. márpedig anélkül nehezen fogsz boldogulni a feladatokkal.

Ikrek heti horoszkóp

Valaki olyan kérdést feszeget, amiről nem is akarsz hallani, de úgy tűnik, hogy a kellemetlen beszélgetést most nem kerülheted el. Lehet, hogy jobb túlesni a dolgon, mint csontvázat tartani a szekrényben.

Szerelem: Az őszinteség most nagyon fontos, akkor is egyenesnek kell lennetek egymáshoz, ha rövid távon ez kisebb konfliktusokhoz vezet. Hosszabb perióduson nézve csak ez jelent megoldást.

Karrier: Legszívesebben szabadulnál egy olyan feladattól, amit valaki a nyakadba varrt, és csak kényszerből vállaltad el. Sajnos azonban egy ideig még nem menekülhetsz tőle.

Rák heti horoszkóp

Úgy érzed, ugyanazokat a köröket futod, és ez egyre kimerültebbé tesz, már nem is tudod, miért teszed a dolgod napról napra. A hét közepén azonban egy kellemes meglepetés visszaadhatja a lelkesedésedet.

Szerelem: Lehet, hogy egy probléma hatása a kapcsolatodon csapódik le, de ha a forrása nem ott van, a megoldást is kívül kell keresned. Ne a másiktól várd, hogy helyrehozza a dolgokat.

Karrier: Rosszul viseled, ha valaki kritizálja a teljesítményedet, főleg, ha olyanról van szó, akitől jobban értesz a dolgokhoz. Mégis próbáld meg békésen elrendezni a vitát.

Oroszlán heti horoszkóp

Úgy érzed, itt az ideje, hogy kiereszd a körmeidet, és pontot tegyél egy olyan ügy végére, ami indokolatlanul régóta húzódik. Aki most az utadba próbál állni, az nem tudja, mit szabadít magára.

Szerelem: Jól esne egy kis gyöngédség és elismerés, szeretnéd, ha a másik éreztetné veled, mennyire fontos vagy a számára. A hét második felében ez jó eséllyel így is lesz majd.

Karrier: Óvatosan fogalmazol, amikor a jövőbeli terveidről beszélsz, pedig a sikert szinte már a tenyeredben érzed. Még ne kiabálj el semmit, de minden okod megvan a reménykedésre.

Szűz heti horoszkóp

Sok kisebb kellemetlenség érhet ezen a héten, de ezeket szerencsére csak lerázod magadról, és nem hagyod, hogy az összképet is elrontsák. Mindegy, ki mivel gonoszkodik, a te kedvedet a héten senki nem tudja elrontani.

Szerelem: A kisugárzásod másokra is hatással lesz, ha kapcsolatban élsz, akkor felrázhatod a hétköznapokat, ha pedig egyedülálló vagy, szinte biztos, hogy a héten lesz néhány randi meghívásod.

Karrier: Bízol önmagadban, és ez elégnek bizonyul, hogy megoldj egy problémás helyzetet. Akkor is komolyan veszed a kötelességeidet, amikor mások fittyet hánynak rájuk.

A horoszkóp folytatódik a következő oldalon. Lapozz! >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg heti horoszkóp

A képességeid határait feszegeted, egyszerre próbálsz mindenhol ott lenni és minden elvárásnak megfelelni. Légy óvatos, mert ha túlságosan kimeríted magadat, a hét második felére teljesen összeroppanhatsz.

Szerelem: Egyre gyakoribbak a konfliktusok, és most nem is látod úgy, hogy a jövőkép fényesebb lenne. Ha tényleg nem találtok megoldást, ezen a héten még a továbblépés gondolata is felmerülhet.

Karrier: Nem akarsz semmiről lemaradni, és tudod, hogy ha most pihenőt tartasz, akkor azzal ritka lehetőségeket szalaszthatsz el. Mégis gondold meg, érdemes-e ezért az egészségedet kockáztatni.

Skorpió heti horoszkóp

Ami túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, az általában nem is az, ezt azonban nem könnyű belátni, főleg, ha tényleg hinni akarsz a dologban. Próbálj racionális maradni, ne engedd, hogy az érzékeid átvegyék az irányítást.

Szerelem: Minden nyugodtan látszik, te azonban ezzel nem feltétlenül vagy elégedett. Lehet, hogy egy kis szenvedély éppen az lenne, amire most vágysz.

Karrier: Sok ötlet kering a fejedben, és néhány megvalósításába bele is kezdesz, azonban az eredmények elmaradnak. Lehet, hogy jobb egy dolgon dolgozni egyszerre, de azon teljes lendülettel.

Nyilas heti horoszkóp

Olyan terveket szövögetsz, amelyeknek a megvalósítása egy darabig még nem kerül kézzel fogható közelségbe. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne álmodozhatnál, de vigyázz, nehogy elhamarkodott döntéseket hozz.

Szerelem: Egy kapcsolat csak akkor maradhat működőképes, ha nem csak az örömöket, de a terheket is megosztjátok egymással. Ha igazán szeretitek egymást, ezentúl csak közös problémák léteznek.

Karrier: Egy kicsit elbizonytalanodsz, nem vagy biztos benne, hogy jó helyen vagy, és abban sem, hogy merre kellene elindulnod. Adj egy kis időt magadnak, hamarosan minden tisztázódni fog.

Bak heti horoszkóp

Egyelőre nem akarod kiadni magadat, pedig valaki már nagyon szeretné tudni, milyen terveket szövögetsz. Te azonban csak akkor akarsz kitárulkozni, ha már biztos vagy a dolgodban. Nincs is ezzel baj, várj, amíg biztonságban érzed magadat.

Szerelem: Olyasmi után vágyódsz, ami elérhetetlen, és ezzel a saját boldogságod útjába állsz. Próbálj meg annak örülni, amid van, ettől mindenki boldogabb lesz.

Karrier: Ha te sem hiszel magadban, nehéz lesz másokat meggyőzni a képességeidről. Tedd most félre a kishitűséget, akkor nem lesz előtted akadály.

Vízöntő heti horoszkóp

Mindent egy lapra kell most feltenned, és lehet, hogy valamiről le kell mondanod valami olyasmiért cserébe, ami még értékesebb számodra. Ha a szívedre hallgatsz, jó döntést hozol.

Szerelem: Jól esik most, hogy a párod támogat, mert ez megerősít abban, hogy a jó úton jársz. Ne feledd azonban, hogy a végső döntéseket neked kell meghozni.

Karrier: Ne akarj mindenkinek megfelelni, mert ez úgyis lehetetlen. Koncentrálj inkább arra, hogy saját magaddal elégedett legyél, hiszen ez a legfontosabb.

Halak heti horoszkóp

Nem szereted, ha egyszerre túl sok minden történik, mert úgy érzed, nem tudsz kellően koncentrálni. Most azonban érdemes a dolgok sűrűjébe vágni, és meglovagolni a lehetőségek hullámát, különben olyasmiről maradhatsz le, amit később megbánnál.

Szerelem: A héten sor kerülhet egy olyan beszélgetésre, amit talán nem lesz kellemes hallani, viszont nagyon sok elfojtott problémát hozhat a helyszínre, így, ha egyikőtök sem hátrál meg, kiegyensúlyozottabban folytathatjátok a közös életeteket.

Karrier: Lehet, hogy olyasmikbe kell a héten energiát fektetned, amelyek csak hosszabb távon vezetnek eredményhez. Néha azonban a hosszú távú befektetések lesznek a leggyümölcsözőbbek.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást