Heti horoszkóp

Kényes kérdések. Heti horoszkóp – 2020. szeptember 21.

Kényes kérdések. Heti horoszkóp – 2020. szeptember 21.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Ezen a héten semmi sem jelent lehetetlen küldetést a számodra, minél bonyolultabb egy probléma, annál nagyobb lelkesedéssel fogsz hozzá, és meg is találod a módját annak, hogy mindennek a végére járj.

Szerelem: Nem alakulnak zökkenőmentesen a dolgok, de egy valóban jól működő kapcsolat jele nem az, hogy soha semmi nem hibádzik, hanem az, hogy közösen találjátok meg a megoldásokat.

Karrier: Egy kényes kérdés okozhat fejfájást ezen a héten, mert félsz, hogy a megoldásod nem mindenkinek fog tetszeni. Idővel azonban ők is belátják, hogy ez az egyetlen járható út.

Bika heti horoszkóp

Tudod, hogy ideje lenne tovább lépned, de valamit nem akarsz magad mögött hagyni, és tudod, hogy nem is viheted magaddal. Meg kell azonban fontolnod, hogy mindez megéri-e azt, hogy olyan sok dologról lemaradj.

Szerelem: Békésen telik a hét, de nem vagy benne biztos, hogy ez a stabilitás jele, vagy csak a vihar előtti csend, Minden esetre próbáld meg élvezni ezeket a pillanatokat.

Karrier: Úgy érzed, nem értékelik, vagy nem fizetik meg eléggé a munkádat, és ez most rossz hatással lehet a lelkesedésedre. márpedig anélkül nehezen fogsz boldogulni a feladatokkal.

Ikrek heti horoszkóp

Valaki olyan kérdést feszeget, amiről nem is akarsz hallani, de úgy tűnik, hogy a kellemetlen beszélgetést most nem kerülheted el. Lehet, hogy jobb túlesni a dolgon, mint csontvázat tartani a szekrényben.

Szerelem: Az őszinteség most nagyon fontos, akkor is egyenesnek kell lennetek egymáshoz, ha rövid távon ez kisebb konfliktusokhoz vezet. Hosszabb perióduson nézve csak ez jelent megoldást.

Karrier: Legszívesebben szabadulnál egy olyan feladattól, amit valaki a nyakadba varrt, és csak kényszerből vállaltad el. Sajnos azonban egy ideig még nem menekülhetsz tőle.

Rák heti horoszkóp

Úgy érzed, ugyanazokat a köröket futod, és ez egyre kimerültebbé tesz, már nem is tudod, miért teszed a dolgod napról napra. A hét közepén azonban egy kellemes meglepetés visszaadhatja a lelkesedésedet.

Szerelem: Lehet, hogy egy probléma hatása a kapcsolatodon csapódik le, de ha a forrása nem ott van, a megoldást is kívül kell keresned. Ne a másiktól várd, hogy helyrehozza a dolgokat.

Karrier: Rosszul viseled, ha valaki kritizálja a teljesítményedet, főleg, ha olyanról van szó, akitől jobban értesz a dolgokhoz. Mégis próbáld meg békésen elrendezni a vitát.

Oroszlán heti horoszkóp

Úgy érzed, itt az ideje, hogy kiereszd a körmeidet, és pontot tegyél egy olyan ügy végére, ami indokolatlanul régóta húzódik. Aki most az utadba próbál állni, az nem tudja, mit szabadít magára.

Szerelem: Jól esne egy kis gyöngédség és elismerés, szeretnéd, ha a másik éreztetné veled, mennyire fontos vagy a számára. A hét második felében ez jó eséllyel így is lesz majd.

Karrier: Óvatosan fogalmazol, amikor a jövőbeli terveidről beszélsz, pedig a sikert szinte már a tenyeredben érzed. Még ne kiabálj el semmit, de minden okod megvan a reménykedésre.

Szűz heti horoszkóp

Sok kisebb kellemetlenség érhet ezen a héten, de ezeket szerencsére csak lerázod magadról, és nem hagyod, hogy az összképet is elrontsák. Mindegy, ki mivel gonoszkodik, a te kedvedet a héten senki nem tudja elrontani.

Szerelem: A kisugárzásod másokra is hatással lesz, ha kapcsolatban élsz, akkor felrázhatod a hétköznapokat, ha pedig egyedülálló vagy, szinte biztos, hogy a héten lesz néhány randi meghívásod.

Karrier: Bízol önmagadban, és ez elégnek bizonyul, hogy megoldj egy problémás helyzetet. Akkor is komolyan veszed a kötelességeidet, amikor mások fittyet hánynak rájuk.

A horoszkóp folytatódik a következő oldalon. Lapozz! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást