Új lehetőségek karrierfronton! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 14.

Új lehetőségek karrierfronton! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 14.

Címlap / Heti horoszkóp / Új lehetőségek karrierfronton! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 14. / 2. oldal

Mérleg

Akkor vagy nyugodt, ha nem csak utoléred magadat, de egy kicsit előbbre is sikerül jutnod. Törekedj arra, hogy elő tudd teremteni ezt a nyugalmi állapotot.

Szerelem: Nem jut most annyi időtök egymásra, mint szeretnéd, de cserébe így is biztos vagy abban, hogy bármikor számíthattok egymásra. Az ilyen idők is megerősíthetik a kapcsolatotokat.

Karrier: Abba az irányba indulsz, ahol nagyobb a siker esélye, és ez a döntésed be is érik majd. Csak le kell aratnod a babérokat.

Skorpió

Örömmel fordulsz az új lehetőségek felé, és bízol benne, hogy ezek valóban sikert is hoznak majd neked. Igyekezz megőrizni ezt a hozzáállásodat!

Szerelem: Csakis rajtatok múlik, hogy mi az, amit ti ketten együtt csináltok, és nem kell azzal foglalkoznod, hogy mások mit mondanak. A saját boldogságotokat keressétek inkább!

Karrier: Ne félj másoktól tanulni, mert ez csak a javadra válhat. Járj nyitott szemmel, és figyeld a lehetőségeket!

Nyilas

Valaki túlságosan közel próbál kerülni hozzád, és ez számodra kissé kellemetlen is lehet. Próbálj olyan kibúvót találni, ami senkit nem hoz kínos helyzetbe, és sikerül megszüntetni ezt az állapotot.

Szerelem: Legyél kritikus kicsit önmagaddal szemben is, mert ez a kulcsa annak, hogy megőrizzétek a kapcsolat harmóniáját. Merd elismerni azt is, ha te hibáztál valamiben.

Karrier: Ne hagyd, hogy valaki mellébeszéljen, és elterelje a témát arról, ami igazán fontos. Vedd kézbe az irányítást, ha az kell.

Bak

Most jól alakulnak a dolgok, de ne feledd, hogy a későbbiekben is oda kell figyelned arra, hogy ez így is maradjon. Jobb, ha már most bebiztosítod magadat.

Szerelem: Egyre nehezebben gördül valami, aminek pedig könnyebben kellene mennie. Nézz mélyen magadba, és próbáld végiggondolni, hogy mi lehet ennek az oka.

Karrier: Választásokat kell meghoznod, amelyek nem feltétlenül lesznek egyszerűek. Mégsem halogathatod tovább azt, hogy állást foglalj valamivel kapcsolatban.

Vízöntő

Szükséged van arra, hogy egy kicsit felengedj és ellazulj, mert túl sokat stresszelsz valamin, ami akár az egészségedre is rámehet. Próbálj kicsit lazábban állni a dolgokhoz.

Szerelem: Ha igazán szeretsz valakit, akkor azt is szerethetőnek látod benne, amit mások talán nem. Ez lehet a hosszú távú boldogság kulcsa.

Karrier: Ha valami igazán fontos, akkor a megvalósítás sem lehet akadály, és ehhez segítséget is fogsz majd találni. Csak merd kinyújtani a kezedet érte.

Halak

Ne cipelj magaddal olyan terheket, amelyeket nem lenne muszáj. Merj továbblépni a problémákon, és mutass fel valami olyasmit, amit sokkal frissebben el tudsz majd érni.

Szerelem: Különös érzelmek kerítenek hatalmukba, amiket már régen nem éreztél. Itt az ideje, hogy ismét nyitottá válj árjuk, és elfogadd őket.

Karrier: Vonzanak azok a lehetőségek, amelyek kihívást jelentenek, és lehetőséget teremtenek a fejlődésre. Ragadd meg őket, és hozd ki belőlük a legtöbbet.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást