Heti horoszkóp

Új lehetőségek karrierfronton! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 14.

Új lehetőségek karrierfronton! Heti horoszkóp – 2020. szeptember 14.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos

Változásokat tartogat ez a hét, ráadásul olyanokat, amikre már régóta vártál. Használd ki, hogy most mindent elérhetsz, amit szeretnél.

Szerelem: Óvatos lépéseket teszel, de gyorsan fel is fogsz bátorodni, amikor pozitív visszacsatolást kapsz. Merj előre lépni!

Karrier: Olyan dolgok kezdenek érdekelni, amiről korábban nem gondoltad volna, hogy fontosak lehetnek neked. Sosem késő új érdeklődési területet találnod magadnak.

Bika

Nem szeretnél megbántani senkit, de így nem tudod, hogyan kerülhetnéd el az együttműködést. Próbáld tapintatosan elutasítani a közeledést, ha számodra ez kellemetlen.

Szerelem: Van, amiért érdemes áldozatot hozni, és van, amiért nem. Neked kell eldöntened, hogy a mostani szituáció mit kíván meg.

Karrier: Gondold át, hogy valami mások számára is olyan érdekes-e, mint neked. Ne feledd a kritikai gondolkodást, mert enélkül kevés esélyed van a sikerre!

Ikrek

Nem érdemes tovább halogatni valamit, ami eddig is kellemetlenséget okozott. Menj elébe a problémának, és tegyél pontot az ügy végére, hogy máskor ne legyen ebből nehézség.

Szerelem: Közelebb kerülsz valakihez, mint gondoltad volna, és lehet, hogy ez más kapcsolataidat is felülírja majd. Merj új dolgokról gondolkodni.

Karrier: Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak, te próbálj inkább a magad útján haladni. Ez lehet a módja annak, hogy elérd a sikeredet.

Rák

Valaki mindenáron bele akar szólni a dolgaidba, és meggyőzni arról, hogy valamit nem jól csinálsz. Ne hagyd, hogy ez hatással legyen az önbizalmadra, ha közben tudod, hogy jó úton jársz.

Szerelem: Vannak még olyan lehetőségek előtted, amelyekre nem is gondoltál volna korábban, pedig számos izgalom vár itt rád. Ne állj a saját szenvedélyeid útjába, ha azok jó helyekre visznek.

Karrier: Ha valamit igazán szeretnél megvalósítani, akkor találsz rá lehetőséget is. Ne félj attól, hogy ezt megkeresd.

Oroszlán

Túl sokat aggódsz azon, hogy milyen következményei lesznek a tetteidnek vagy a véleményednek, vagy hogy mit fog gondolni rólad a környezeted. Legyél egy kicsit bátrabb, és bízz meg jobban magadban.

Szerelem: Olyan boldogságot találsz valahol, ami már régóta hiányzott neked. Add most át magadat ennek az örömnek.

Karrier: Ha egy kicsit lazítasz a helyzeteden, sokkal rugalmasabban alakulnak majd a dolgok. Így a te utadba is sokkal kevesebb akadály gördül majd.

Szűz

Nem tetszik az, ahogyan valaki egy kérdéshez áll, de egyelőre nem sokat tudsz tenni annak érdekében, hogy ez megváltozzon. Próbáld a magad véleményét és hozzáállását úgy alakítani, hogy az magadnak teljesen megfeleljen.

Szerelem: Fontos, hogy mindketten egyformán fontosnak tartsatok valamit, különben el fognak csúszni az arányok. Beszéljetek erről, ha ez problémát okoz.

Karrier: A változásokhoz is alkalmazkodnod kell, ha nem szeretnéd, hogy ezek törjék derékba azt, amit eddig felépítettél. Maradj nyitott az újdonságokra!

A horoszkóp folytatódik a következő oldalon. Lapozz! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást