Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: bíznod kell magadban – 2020.10.05-10.11.

Heti horoszkóp: bíznod kell magadban – 2020.10.05-10.11.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Igyekszel minél több mindent belezsúfolni ebbe a hétbe, de az időd és az energiaforrásaid is végesek. Lehet, hogy lesz olyan, amiről le kell majd mondanod, és ez nehezebb lesz, mint minden mást időben és jól elvégezni.

Szerelem: Lehet, hogy most arra van szükségetek, hogy kicsit eltávolodjatok egymástól, de az új perspektíva csak arra kell, hogy újra megtaláljátok az egymáshoz vezető utat. Ne aggódj, és ne sürgess semmit.

Karrier: Mindig jelen kell lenned és kézben kell tartanod az ügyeket, ha nem akarsz kicsúszni a határidőkből. Ez a munkahét komoly koncentrációt kíván meg.

Bika heti horoszkóp

A terveidet az utolsó pillanatban keresztülhúzhatja valami, és ezt a legkisebb mértékben sem tartod elfogadhatónak. Hiába is próbálod menteni a helyzetet, sok számításod kudarcba fullad, és ezért valakinek felelnie kell.

Szerelem: Sötét fellegek gyülekeznek, és érzed is, hogy valami nincs teljesen rendben. Egyelőre azonban még ne temesd a dolgokat, semmi sem menthetetlen.

Karrier: Valakivel szemben állhatnak most az érdekeid, és a vitából az kerülhet ki győztesen, akinek jobbak a kapcsolatai. Vess be minden tisztességes eszközt.

Ikrek heti horoszkóp

Igyekszel elfoglalni magadat, addig sem kell azokra a területekre figyelned, ahol valami nincsen rendjén. A problémákat azonban nem kerülgetheted a végtelenségig, ha nem veszel róluk tudomást, idővel akkor is a fejedre omlanak majd.

Szerelem: Bár van miért aggódnod, a szerelmi életed területén legalább minden zavartalan. Vigyázz, hogy ne hozz be a kapcsolatodba is a különféle problémáidat.

Karrier: Elég nagy rajtad a nyomás, és egy ilyen helyzetben nem biztos, hogy a legjobb döntéseket hozod meg. Próbálj higgadt maradni akkor, amikor a legnagyobb a feszültség.

Rák heti horoszkóp

Nagy változások küszöbén állsz, és bár sok dolog még nem teljesen tiszta a számodra, de mégis úgy döntesz, hogy belevágsz a kalandba, és bízol abban, hogy bármi jön is, képes leszel megbirkózni vele. Biztos, hogy értékes tapasztalatokkal gazdagodsz.

Szerelem: A változás a szerelmi életedre is pezsdítő hatással lesz, lehet, hogy olyan fordulatok állnak be, amelyekre nem is gondoltál volna, de mindez a jó irányba tereli a dolgokat.

Karrier: Válogathatsz a jobbnál jobb ajánlatok között, és ezt szinte el sem akarod hinni, de megdolgoztál mindezért, így nincs okod kételkedni magadban.

Oroszlán heti horoszkóp

Nem mindig jó döntés egy már bevált módszert követni, mert ami talán az egyik helyzetben működött, az csúfos csődöt mond a másikban. Arról nem is beszélve, hogy ha mindig csak azt teszed, amit eddig is tettél, azt fogod kapni, amid már most is megvan.

Szerelem: Nehéz döntéseket kell meghoznod a héten, de tudod, hogy most az eszedre kell hallgatnod. Hosszú távon így lesz jobb mindenkinek.

Karrier: A munkád most áldozatokat kívánhat meg az életed más területeiről, de cserébe ígéretes lehetőségekkel kecsegtet. Rajtad áll, hogy melyik utat választod.

Szűz heti horoszkóp

Nehéz higgadtnak maradnod és úrrá lenned az érzelmeiden, amikor olyan sok minden forog egyszerre a fejedben. Próbálj egyszerre csak egy problémával foglalkozni, akkor rendszerezettebbek lesznek a döntéseid.

Szerelem: Egy apróságon csúszhat most el a harmónia, amiért olyan sokat dolgoztatok. Ne hagyd, hogy a dolgok elromoljanak, egy kis türelemmel sok minden megoldható.

Karrier: Talán nem is veszed észre, milyen sokaknak segítesz a munkáddal, pedig sokan függnek tőled. Vannak, akik nap, mint nap számítanak a segítségedre.

A horoszkóp a következő oldalon folytatódik. Lapozz! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást