Új hét, új lehetőségek: Heti horoszkóp – 2020.10.19-10.25.

Új hét, új lehetőségek: Heti horoszkóp – 2020.10.19-10.25.

Címlap / Heti horoszkóp / Új hét, új lehetőségek: Heti horoszkóp – 2020.10.19-10.25. / 2. oldal

Mérleg heti horoszkóp

Extra energiát fektetsz valamibe, és ez meg is térül, amikor izgalmas lehetőség kerül a látóteredbe. Ne hagyd elúszni az alkalmat, mindenképpen csapj le a kínálkozó ajánlatra.

Szerelem: Senki nem tud ellenállni neked, a vonzerőd mindenkit a hatalmába kerít ezen a héten. Már csak az a kérdés, kinek osztogatsz a kegyeidből.

Karrier: Vigyázz, hogy ne keverd össze a munkát a magánélettel, mert ebből nem csak kellemetlen pillanataid származhatnak, de a megszerzett sikereidet is kockáztathatod. Maradj profi!

Skorpió heti horoszkóp

Ha nem kopogtat a héten a lehetőség, akkor építs neki ajtót! Ha nem hagyod, hogy a dolgok kicsússzanak az irányításod alól, akkor minden úgy sikerülhet, ahogyan azt szeretnéd. Csak figyeld az alkalmakat, és ne habozz megragadni őket.

Szerelem: Most ne nyugodj bele abba, hogy lesz, ami lesz, mond ki, amit gondolsz, kövesd a szívedet, és hallgasd meg a másikat is.

Karrier: Valaki csípős megjegyzésekkel próbálhatja letörni a bizalmadat, de ha ezt nem engeded neki, akkor nyert ügyed lehet. Csak bízz a saját képességeidben.

Nyilas heti horoszkóp

Ami ma még szükséges rossz, az holnapra sikerré érhet. Tartsd magad az elképzeléseidhez, és ne add fel az álmaidat, bármi is fenyegeti őket ezen a héten, mert a hét végére akár valósággá is válhatnak.

Szerelem: Ha elég erőt érzel most magadban ahhoz, hogy valaki más terheit is enyhítsd, akkor bátran vesd bele magad a szerelembe, de gondolj arra is, hogy a héten a magad problémáival is meg kell birkóznod.

Karrier: Fontos állomáshoz érkezhetsz, ahol válaszút elé kell állnod. Akárhogy is döntesz, legyél biztos abban, hogy valóban szívből hoztad meg a döntést.

Bak heti horoszkóp

Már csak egyetlen lépés választ el a sikereidtől, de a szíved közbeszólhat. Jól gondold meg, hogy mit miért kockáztatsz, nehogy egy hamis trófea miatt kelljen feladnod az álmaidat.

Szerelem: A tiltott gyümölcs íze mindig édesebb, de keserűséget hagyhat a szádban. Ne hagyd, hogy egy pillanatnyi fellángolás évek munkáját tegye tönkre.

Karrier: A sikereid útjába csakis a saját bizonytalanságod állhat. Ne engedd, hogy a nyugtalanság átvegye az irányítást, fölösleges mindig a legrosszabbtól tartanod, főleg, ha ez elzár a lehetőségektől.

Vízöntő heti horoszkóp

Több teendőd adódik a héten, mint amennyire gondoltál, és nem is biztos, hogy olyan tempóban haladsz a feladataiddal, mint ahogyan szeretnél. Ha nem is lesz annyi most a szabadidőd, mint amennyit szeretnél, azért ne keseredj el, legalább a céljaid felé haladsz.

Szerelem: Szeretnél most kicsit közelebb kerülni valakihez, aki azonban szokatlanul elutasítóan viselkedhet. Adj egy kis időt neki, ha megnyugszik, visszatér majd hozzád.

Karrier: Egy apró hiba kellemetlen helyzetbe hozhat, de csak akkor lesznek ennek hosszú távú következményei, ha te is leragadsz az esetnél. Ne keríts túl nagy feneket az ügynek, akkor mindenki gyorsabban tovább lép rajta.

Halak heti horoszkóp

Valami jó és izgalmas lehetőségnek tűnik, de amikor mélyebben beleásnád magadat a dologba, csalódás érhet. Ha azonban nem adod fel elsőre a dolgot, még kihozhatod a munkádból a legjobbat.

Szerelem: Gondold át, hogy érdemes-e valakire várni, vagy túl sok időt és energiát áldozol olyasmire, ami nem hozhat neked elég örömöt. Az élet gyorsan elszaladhat melletted, ha nem figyelsz.

Karrier: Ezen a héten nem sok időd lesz mérlegelni, ha jó döntéseket akarsz hozni, akkor is gyorsan kell cselekedned, különben túl későn csatlakozhatsz egy kivételes ajánlat követőihez.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást