Heti horoszkóp

Új hét, új lehetőségek: Heti horoszkóp – 2020.10.19-10.25.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos heti horoszkóp

Igyekszel a dolgokat a kellemesebb végüknél megfogni, de ez nem jelenti azt, hogy a kellemetlen részeket végleg elfelejthetnéd. Ha nem vigyázol, könnyen felboríthatod az arányokat is.

Szerelem: Nem mindig könnyű kitartani valami mellett, főleg, ha több oldalról is támadják a kapcsolatotokat. Néha a rugalmasság többet segít, mint a hajlíthatatlanság.

Karrier: A héten több kisebb feladatot is elvállalsz, amitől a karriered előre lendülését reméled. Sajnos azonban ezekre az eredményekre még egy darabig várnod kell.

Bika heti horoszkóp

Egy korábbi tapasztalatod most óvatosságra inthet, pedig a helyzet azóta nagyon sokat változott. Ne hagyd, hogy a korábbi félelmeid megbénítsanak, adj esélyt a változásoknak.

Szerelem: Néha meg kell tenned a nehezebb lépéseket is, még akkor is, ha nem fűlik hozzájuk a fogad. Ha te is érzed, hogy ez az, ami sikert hozhat, ne félj elindulni az úton.

Karrier: Változások szelét hozhatja ez a hét, és nem biztos, hogy ezek elsőre elnyerik a tetszésedet. Idővel azonban minden kedvezően alakulhat.

Ikrek heti horoszkóp

Valami, amiről már régen letettél, most új lehetőségekkel kecsegtet, és még az is lehet, hogy egészen átértékeled a jövőképedet, újabb terveket mersz szövögetni az új esélyek tükrében. Azért ne rugaszkodj el teljesen a valóságtól!

Szerelem: Ne erőltess semmi olyasmit, ami egyikőtöknek sincs ínyére, csak azért, mert ez a társadalmi elvárás. Tegyétek azt, ami nektek jól esik.

Karrier: Valakitől jó tippet kaphatsz, de az ötlet csak akkor válik be igazán, ha a magad szájíze szerint alakítod. Ne akarj kilépni abból a szerepből, amiben a legotthonosabban mozogsz.

Rák heti horoszkóp

Valaki a könnyebbik utat járja, és ez téged is egy kis lustálkodásra csábíthat. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy ami egy ideig könnyebbnek tűnik, az végül váratlanul nehézzé válhat, és te még csak nem is leszel felkészülve erre a dologra.

Szerelem: Indulatok nélkül, őszintén kell most beszélnetek egymással, ha azt szeretnétek, hogy valódi megoldást találjatok a problémáitokra. Próbáljátok a másik szemszögéből nézni a dolgokat.

Karrier: Megéri most olyan megoldásokat választani, amelyek a hosszú távú terveidhez igazodnak, még akkor is, ha ezek rövid távon kellemetlenebbnek tűnnek.

Oroszlán heti horoszkóp

A héten úgy érezheted, mintha a történelem megismételné önmagát, mégsem lesz semmi már a régi. Ha nem félsz attól, hogy megváltoztasd az események láncát, bátran avatkozz közbe.

Szerelem: Valaki a múltadból ismét felbukkan, és ugyan jól esik az érdeklődése, mégsem szeretnél kétszer ugyanabba a hibába esni. Gondold meg, milyen választ adsz neki.

Karrier: Valami fontos dolognak a szervezése csakis rád vár, és bár nagy a felelősség, a siker is hasonlóan nagy lehet, ezért ne félj belevágni a dologba.

Szűz heti horoszkóp

Ha egyszerre túl sok mindent akarsz csinálni, annak könnyen az lehet a vége, hogy végül semmivel sem készülsz el. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, hagyj időt a kikapcsolódásra is.

Szerelem: A pároddal kisebb zsörtölődések, összezördülések nehezíthetik meg most az együttélést, de szerencsére tudod, mivel hozhatod ki ebből a morcos állapotból. Ha túlesik a hangulatváltáson, mindenkinek könnyebb lesz.

Karrier: A dolgok rosszabbul nézhetnek ki, mint amilyenek valójában, ezért fölösleges túlaggódnod a következményeket. Tedd a tőled telhető legjobbat, és reménykedj a sikerben.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg heti horoszkóp

Extra energiát fektetsz valamibe, és ez meg is térül, amikor izgalmas lehetőség kerül a látóteredbe. Ne hagyd elúszni az alkalmat, mindenképpen csapj le a kínálkozó ajánlatra.

Szerelem: Senki nem tud ellenállni neked, a vonzerőd mindenkit a hatalmába kerít ezen a héten. Már csak az a kérdés, kinek osztogatsz a kegyeidből.

Karrier: Vigyázz, hogy ne keverd össze a munkát a magánélettel, mert ebből nem csak kellemetlen pillanataid származhatnak, de a megszerzett sikereidet is kockáztathatod. Maradj profi!

Skorpió heti horoszkóp

Ha nem kopogtat a héten a lehetőség, akkor építs neki ajtót! Ha nem hagyod, hogy a dolgok kicsússzanak az irányításod alól, akkor minden úgy sikerülhet, ahogyan azt szeretnéd. Csak figyeld az alkalmakat, és ne habozz megragadni őket.

Szerelem: Most ne nyugodj bele abba, hogy lesz, ami lesz, mond ki, amit gondolsz, kövesd a szívedet, és hallgasd meg a másikat is.

Karrier: Valaki csípős megjegyzésekkel próbálhatja letörni a bizalmadat, de ha ezt nem engeded neki, akkor nyert ügyed lehet. Csak bízz a saját képességeidben.

Nyilas heti horoszkóp

Ami ma még szükséges rossz, az holnapra sikerré érhet. Tartsd magad az elképzeléseidhez, és ne add fel az álmaidat, bármi is fenyegeti őket ezen a héten, mert a hét végére akár valósággá is válhatnak.

Szerelem: Ha elég erőt érzel most magadban ahhoz, hogy valaki más terheit is enyhítsd, akkor bátran vesd bele magad a szerelembe, de gondolj arra is, hogy a héten a magad problémáival is meg kell birkóznod.

Karrier: Fontos állomáshoz érkezhetsz, ahol válaszút elé kell állnod. Akárhogy is döntesz, legyél biztos abban, hogy valóban szívből hoztad meg a döntést.

Bak heti horoszkóp

Már csak egyetlen lépés választ el a sikereidtől, de a szíved közbeszólhat. Jól gondold meg, hogy mit miért kockáztatsz, nehogy egy hamis trófea miatt kelljen feladnod az álmaidat.

Szerelem: A tiltott gyümölcs íze mindig édesebb, de keserűséget hagyhat a szádban. Ne hagyd, hogy egy pillanatnyi fellángolás évek munkáját tegye tönkre.

Karrier: A sikereid útjába csakis a saját bizonytalanságod állhat. Ne engedd, hogy a nyugtalanság átvegye az irányítást, fölösleges mindig a legrosszabbtól tartanod, főleg, ha ez elzár a lehetőségektől.

Vízöntő heti horoszkóp

Több teendőd adódik a héten, mint amennyire gondoltál, és nem is biztos, hogy olyan tempóban haladsz a feladataiddal, mint ahogyan szeretnél. Ha nem is lesz annyi most a szabadidőd, mint amennyit szeretnél, azért ne keseredj el, legalább a céljaid felé haladsz.

Szerelem: Szeretnél most kicsit közelebb kerülni valakihez, aki azonban szokatlanul elutasítóan viselkedhet. Adj egy kis időt neki, ha megnyugszik, visszatér majd hozzád.

Karrier: Egy apró hiba kellemetlen helyzetbe hozhat, de csak akkor lesznek ennek hosszú távú következményei, ha te is leragadsz az esetnél. Ne keríts túl nagy feneket az ügynek, akkor mindenki gyorsabban tovább lép rajta.

Halak heti horoszkóp

Valami jó és izgalmas lehetőségnek tűnik, de amikor mélyebben beleásnád magadat a dologba, csalódás érhet. Ha azonban nem adod fel elsőre a dolgot, még kihozhatod a munkádból a legjobbat.

Szerelem: Gondold át, hogy érdemes-e valakire várni, vagy túl sok időt és energiát áldozol olyasmire, ami nem hozhat neked elég örömöt. Az élet gyorsan elszaladhat melletted, ha nem figyelsz.

Karrier: Ezen a héten nem sok időd lesz mérlegelni, ha jó döntéseket akarsz hozni, akkor is gyorsan kell cselekedned, különben túl későn csatlakozhatsz egy kivételes ajánlat követőihez.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást