Heti horoszkóp

Új hét, új lehetőségek: Heti horoszkóp – 2020.10.19-10.25.

Új hét, új lehetőségek: Heti horoszkóp – 2020.10.19-10.25.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Igyekszel a dolgokat a kellemesebb végüknél megfogni, de ez nem jelenti azt, hogy a kellemetlen részeket végleg elfelejthetnéd. Ha nem vigyázol, könnyen felboríthatod az arányokat is.

Szerelem: Nem mindig könnyű kitartani valami mellett, főleg, ha több oldalról is támadják a kapcsolatotokat. Néha a rugalmasság többet segít, mint a hajlíthatatlanság.

Karrier: A héten több kisebb feladatot is elvállalsz, amitől a karriered előre lendülését reméled. Sajnos azonban ezekre az eredményekre még egy darabig várnod kell.

Bika heti horoszkóp

Egy korábbi tapasztalatod most óvatosságra inthet, pedig a helyzet azóta nagyon sokat változott. Ne hagyd, hogy a korábbi félelmeid megbénítsanak, adj esélyt a változásoknak.

Szerelem: Néha meg kell tenned a nehezebb lépéseket is, még akkor is, ha nem fűlik hozzájuk a fogad. Ha te is érzed, hogy ez az, ami sikert hozhat, ne félj elindulni az úton.

Karrier: Változások szelét hozhatja ez a hét, és nem biztos, hogy ezek elsőre elnyerik a tetszésedet. Idővel azonban minden kedvezően alakulhat.

Ikrek heti horoszkóp

Valami, amiről már régen letettél, most új lehetőségekkel kecsegtet, és még az is lehet, hogy egészen átértékeled a jövőképedet, újabb terveket mersz szövögetni az új esélyek tükrében. Azért ne rugaszkodj el teljesen a valóságtól!

Szerelem: Ne erőltess semmi olyasmit, ami egyikőtöknek sincs ínyére, csak azért, mert ez a társadalmi elvárás. Tegyétek azt, ami nektek jól esik.

Karrier: Valakitől jó tippet kaphatsz, de az ötlet csak akkor válik be igazán, ha a magad szájíze szerint alakítod. Ne akarj kilépni abból a szerepből, amiben a legotthonosabban mozogsz.

Rák heti horoszkóp

Valaki a könnyebbik utat járja, és ez téged is egy kis lustálkodásra csábíthat. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy ami egy ideig könnyebbnek tűnik, az végül váratlanul nehézzé válhat, és te még csak nem is leszel felkészülve erre a dologra.

Szerelem: Indulatok nélkül, őszintén kell most beszélnetek egymással, ha azt szeretnétek, hogy valódi megoldást találjatok a problémáitokra. Próbáljátok a másik szemszögéből nézni a dolgokat.

Karrier: Megéri most olyan megoldásokat választani, amelyek a hosszú távú terveidhez igazodnak, még akkor is, ha ezek rövid távon kellemetlenebbnek tűnnek.

Oroszlán heti horoszkóp

A héten úgy érezheted, mintha a történelem megismételné önmagát, mégsem lesz semmi már a régi. Ha nem félsz attól, hogy megváltoztasd az események láncát, bátran avatkozz közbe.

Szerelem: Valaki a múltadból ismét felbukkan, és ugyan jól esik az érdeklődése, mégsem szeretnél kétszer ugyanabba a hibába esni. Gondold meg, milyen választ adsz neki.

Karrier: Valami fontos dolognak a szervezése csakis rád vár, és bár nagy a felelősség, a siker is hasonlóan nagy lehet, ezért ne félj belevágni a dologba.

Szűz heti horoszkóp

Ha egyszerre túl sok mindent akarsz csinálni, annak könnyen az lehet a vége, hogy végül semmivel sem készülsz el. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, hagyj időt a kikapcsolódásra is.

Szerelem: A pároddal kisebb zsörtölődések, összezördülések nehezíthetik meg most az együttélést, de szerencsére tudod, mivel hozhatod ki ebből a morcos állapotból. Ha túlesik a hangulatváltáson, mindenkinek könnyebb lesz.

Karrier: A dolgok rosszabbul nézhetnek ki, mint amilyenek valójában, ezért fölösleges túlaggódnod a következményeket. Tedd a tőled telhető legjobbat, és reménykedj a sikerben.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást