Heti horoszkóp

Pozitív változások a szerelemben: Heti horoszkóp – 2020.10.12-10.18.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos heti horoszkóp

Nagy izgalommal vágsz bele egy feladatba, de a dolog lassan túlnőhet rajtad, és úgy érzed, nem leszel képes olyan szinten hozni a megoldásokat, mint ahogyan azt elvárnád magadtól. A dolog pedig nem lehetetlen, csak komoly szervezést igényel.

Szerelem: A szerelmi életed olyan jól alakul ezen a héten, hogy az az önbizalmadat is megerősíti, így más helyzetekben is jól szerepelhetsz.

Karrier: Nem egyszerű mindent kézben tartanod, de a megoldás a részletekben rejlik, ezért ne vegyél semmit se félvállról.

Bika heti horoszkóp

Minél tovább halogatsz valamit, annál kellemetlenebb lesz a dolog, és annál nagyobb terhet raksz a saját válladra. Próbálj meg inkább gyorsan túlesni a kellemetlenségeken, hogy ne zavarjanak tovább, mint ameddig muszáj.

Szerelem: Megnyugvást keresel a párod oldalán, de nem biztos, hogy ő most képes lesz ezt megadni neked. Pedig, ha mindketten feszültek is vagytok, egymásból erőt meríthettek.

Karrier: Mikor úgy érzed, végre kicsit fellélegezhetsz, egy váratlan fordulat újabb terheket ró rád. Sajnos ez a hét sem a pihenésről fog szólni.

Ikrek heti horoszkóp

Minél jobban tartasz valamitől, annál jobb esély van rá, hogy olyan irányba tereled az életedet, ahol ez tényleg be is következhet. Óvatosnak lenni nem árt, de ne hagyd, hogy az indokolatlan félelem átvegye az irányítást a gondolataid felett.

Szerelem: Csak a teljes őszinteség segíthet most abban, hogy tisztázzatok egy félreértés. Lehet, hogy előttetek van egy nehéz beszélgetés, de végül mindenre megoldást találhattok.

Karrier: Szinte öledbe hullik a héten egy kisebb vagy nagyobb összeg, az elköltését azonban érdemes jól megfontolni. Ne feledd, ami könnyen jött, könnyen is megy.

Rák heti horoszkóp

Mindent rendszerezel, eltervezed a teendőidet, és így semmi nem állhat az utadba. Terveid megvalósításában most magabiztosabb vagy, mint eddig bármikor, és ezt a környezeted is látja rajtad.

Szerelem: Az önbizalom növekedése a szerelmi életedre is jó hatással lesz, végre meg tudtok beszélni néhány dolgot, ami már zavar egy ideje, és a kapcsolatotok sokkal felhőtlenebbé válik.

Karrier: Meg kell találnod a módját annak, hogyan kezelj egy problémát, és lehet, hogy ez egy egészen szokatlan dolog lesz. A szükség azonban törvényt bonthat.

Oroszlán heti horoszkóp

Valaki olyannal találkozol, aki felszínre hozza a játékosabb énedet, régen érezted már ennyire felszabadultnak magad. Élvezd ki a pillanatokat, hiszen ezzel magadnak és a környezetednek is csak jót teszel.

Szerelem: Valami egészen új és pezsdítő dolog veheti kezdetét ezen a héten. A lehetőségek számos izgalmat rejtenek, és te alig várod, hogy mindet felfedezd.

Karrier: Neked kell eldöntened, hogy az a fontosabb, hogy élvezd, amit csinálsz, vagy hogy jól keress vele. Sajnos ez a kettő ritkán jár kéz a kézben, és ezt a héten te is megérezheted.

Szűz heti horoszkóp

A héten könnyen lehet, hogy le kell nyelned valami olyasmit, ami nehezen megy le a torkodon, de érzed, hogy sok bajt spórolsz meg, ha egy kicsit most félreteszed a büszkeségedet. Van, amikor ez az okosabb megoldás.

Szerelem: Komolyan megérezheted a hiányát valaminek, ami talán már régen elmúlt, de csak most tűnt fel a nem léte. Ha mindketten akarjátok, még bármilyen irányba alakulhat a kapcsolatotok.

Karrier: Van, amikor a szakmai rátermettség nem elég, olyan húrokat kell megpendítened a sikerhez, amelyek a kapcsolataid révén nyitják meg előtted az utat. Ha teheted, élj a lehetőséggel.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg heti horoszkóp

A héten ráébredhetsz, mennyi embernek vagy fontos, és ez egészen mélyen megérinthet. Ne feledd el viszonozni a sok törődést, amit kapsz, és vedd észre az apró dolgokat, hiszen sokszor ezek a legfontosabbak.

Szerelem: Nem is gondolnád, a párod mennyi energiát áldozott arra, hogy valami aprósággal boldoggá tegyen. Ez a hét mindenképpen kedvez a kapcsolatotoknak.

Karrier: Egyre több a feladatod, viszont kezd összeállni a kép, hogyan is akarsz haladni velük. Ha érzed is, hogy nagy munka vár rád, lelkes vagy a lehetőségek miatt.

Skorpió heti horoszkóp

Addig halogathattál valamit, amíg szinte teljesen ki nem futottál az időből, és most az utolsó pillanatban kell megoldást találnod. Szerencsére a szenvedélyed a maximumra kapcsol, és az izgalom a legjobb formádat hozza ki belőled.

Szerelem: Valaki nyugalomra és óvatosságra int, te azonban úgy érzed, a szerelemnek nem erről kell szólnia. Ha a magad feje után mész, megégetheted magad, de máskülönben nem találsz nyugalomra.

Karrier: Lehet, hogy a héten csak azért vállalsz el valamit, hogy bizonyíts valakinek. Ha azonban a lelkesedésed nem valódi, akkor azt más is érezni fogja.

Nyilas heti horoszkóp

A lehetőség nyitva áll előtted, ám gyorsan kell cselekedned, ha nem akarod elszalasztani az alkalmakat. Ne a pillanat hevében dönts, de ne is tétovázz túl sokat, mielőtt megléped a következő lépésedet.

Szerelem: Az új helyzetek mindig izgalmat és kihívást is hoznak, így megerősíthetik és meg is gyengíthetik a kapcsolatotokat. Csak rajtatok múlik, hogyan reagáltok.

Karrier: Okosan kell most bánnod a pénzzel, de szerencsére elég nagy az önuralmad ahhoz, hogy így is tegyél. Ha tartod magad a terveidhez, nem érhet váratlan meglepetés.

Bak heti horoszkóp

A kíváncsiság olyan utakra vezethet, ahol megütheted a bokádat, de nem tudsz úrrá lenni az izgalmadon, és alig várod, hogy a függöny mögé less. Nem biztos azonban, hogy ott olyasmit találsz, amiről valóban tudni akartál.

Szerelem: Néha az jelentheti a megoldást, ha hagyod egy kicsit leülepedni a dolgokat. Ha mindketten megemésztitek a gondolataitokat, sokkal nyitottabban állhattok a másik véleményéhez.

Karrier: Egy utolsó lépés választ el attól, hogy bezsebeld a sikert valamiért, amivel régóta fáradozol. Vigyázz azonban, mert egy utolsó buktatón még sokat veszíthetsz!

Vízöntő heti horoszkóp

Végre sikerül felvenned a ritmust, és egyszerre több területen is képes vagy úgy teljesíteni, ahogyan szeretnéd. Lehet, hogy a dolog nem lesz egyszerű, de most már legalább tudod, mit kell tenned.

Szerelem: Egy kicsit a másik fejével kell most gondolkodnod, hogy megértsd, mi lehet a gond a kapcsolatotokkal. Ha mindketten szántok erre időt, akkor megoldhatjátok a problémákat.

Karrier: Bizakodó vagy a jövőddel kapcsolatban, de egyelőre óvatos akarsz maradni. A héten azonban kedvezőbb lehetőségek is adódhatnak, mint amilyenekre számítottál.

Halak heti horoszkóp

A héten meg kell tanulnod, hogyan különítheted el mások valós igényeit attól, amikor csak kihasználni akarják a kedvességedet. Sok tehertől megszabadíthatod saját magadat, ha felismered a különbségeket.

Szerelem: Csak azért, mert mások kívülről úgy mutatják, még nem biztos, hogy az ő kapcsolatuk jobb a tiédnél. Ha te jól érzed magad benne, ne kezdj el kételkedni felőle.

Karrier: Alig oldasz meg egy problémát, valaki máris csinál neked újabbat, és kezdesz belefáradni abba, hogy mindig csak a tűzoltásra van időd. Érdemi munkát így nem lehet végezni, és ezt te is pontosan tudod.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást